Mega magazijn uitverkoop bij Designtegels Breda

Een leuk dagje shoppen bij Designtegels in Breda!

06 Mei 2019

Designtegels Breda organiseert weer een geweldige Open Dag op 19 mei op het Spinveld in Breda! Van 12:00 tot 17:00 zijn onze deuren geopend voor verschillende activiteiten.

Mega magazijn uitverkoop

Voor de eerste keer in de geschiedenis houden wij een mega magazijn uitverkoop van tegels die uit onze collectie gaan. Meer dan 200 m2 cementtegels, Marokkaanse, Spaanse en Keramische tegels gaan voor meer dan 50% korting weg!

Workshops

Doe mee met creatieve (gratis) workshops: Maak je eigen tegelwijsheden op onze Spaanse tegels of maak je eigen kleurrijke cementtegel tot een onderzetter.

Gratis interieuradvies

Ben je aan het verbouwen of heb je een nieuw huis gekocht en wil je heel graag advies over tegels in een nieuwe ruimte? Bij ons krijg je gratis advies van een interieurstyliste die je helpt met je juiste tegel en stijl keuze. Ben zeker van een plekje en maak een afspraak via fieke@designtegels.nl

Patchworkcontainer

Daarnaast stellen we onze beroemde patchwork container weer open om zelf je eigen patchwork samen te stellen voor €25,- per m2.


Ook is er een springkussen voor de kids en zijn er uiteraard hapjes en drankjes voor iedereen! Parkeren is gratis en voor de deur.

Wil je meer weten? Kijk dan even hier.