Foto: scratch-no-more-doppen-vilt-teflon

Waarom Scratch no More beschermdoppen beter werken dan vilt en teflon

Je kent ze vast wel: de plakviltjes die in de supermarkt, discountwinkel of bouwmarkt te verkrijgen zijn.

Voor pak ‘m beet een euro heb je er dertig en kun je voorlopig even vooruit. Als je ze wel eens gehad hebt, ken je ongetwijfeld ook het probleem dat ze binnen no-time versleten zijn of loslaten. Hierdoor krijg je álsnog krassen in je mooie vloer.

Waarom vilt niet werkt

Vilt slijt vrij gemakkelijk wanneer je met je stoelen schuift. Hierdoor gaat het vilt onder je stoel doorgaans maximaal 3 maanden mee. Bovendien komt er vuil zoals zand gemakkelijk onder het vilt terecht. Wanneer je dan met je stoel schuift wordt het zand als schuurpapier over je vloer getrokken. Verre van ideaal dus. Daarbij brengt het ook een hoop gedoe met zich mee. Je moet er alert op blijven dat het vilt niet versleten is en ze weer vervangen wanneer het zover is.

Hoe zit het dan met teflon?

Teflon is een ander veelgebruikt materiaal voor beschermdoppen. Dit gaat langer mee dan vilt, maar heeft het nadeel dat het een hard materiaal is. En helaas werkt een harde beschermdop niet op een harde vloer. Net zoals bij vilt komt vuil zoals bijvoorbeeld zand onder de beschermdop terecht, waardoor dit in de vloer gedrukt wordt en dus krassen veroorzaakt. Ook maken teflon beschermdoppen vrij veel lawaai bij het schuiven, wat als vervelend kan worden ervaren.

Scratch no More – gegarandeerd krasvrij

De beschermdoppen van Scratch no More zijn voorzien van drooglooptapijt. Hierdoor komt het vuil niet onder maar tussen de beschermdop te zitten. Daarbij gaat het ook nog eens véél langer mee dan vilt. Een fijne bijkomstigheid is dat de beschermdoppen ook nog eens geluiddempend werken. Kortom: Scratch no More is gegarandeerd krasvrij, duurzaam in gebruik én maakt geen lawaai wanneer je met je stoelen schuift.

Eerst zien dan geloven? Bekijk de beschermdoppentest: 

Meer informatie: www.scratchnomore.nl

Meer van Scratch no More
Reacties