USFloors installeert COREtec® vloer bij Wijnen Vanassche in Ingelmunster

USFloors heeft met zijn COREtec® vloeren opnieuw een heel mooie realisatie.

11 Januari 2019

In het Westvlaamse Ingelmunster werd er voor COREtec® vloeren gekozen in een seminarieruimte op de eerste verdieping bij Wijnen Vanassche. Er werd geopteerd voor de COREtec® Megastone vloer “Jura”. De locatie op de eerste verdieping biedt onder andere heelwat mogelijkheden voor seminaries, meetings, presentaties, directiecomités, degustaties enz. Er is ook een mogelijkheid voor catering. De COREtec® vloeren werden geleverd en geplaatst door COREtec® verkooppunt Parketcenter uit Kuurne.

James Heylen Zaakvoerder Parketcenter: “De COREtec® vloer kon op de bestaande vloer aangebracht worden zodat we sneller klaar waren met de plaatsing. Het was niet nodig om de COREtec® vloer op voorhand ter plaatse te brengen daar er geen acclimatisatie nodig is. Prijs / Kwaliteit was dit een zeer goede oplossing. Bij Parketcenter vind je vloeren, met advies. In de showroom ontdek je een uitgebreid gamma van verschillende gerenommeerde merken. Met het nodige kleur- en technisch advies staat Parketcenter je bij om een vloer te vinden die perfect bij jou en je interieur past. Ons vast team van vakmannen komt bij jou langs om je vloer te plaatsen of geeft je een opleiding als je dat liever zelf doet.”

Jan Dossche President USFloors International: “COREtec® is dé architect en uitvinder van de categorie meerlagige rigide vloeren. Naast het feit dat COREtec® de architect en fondateur van de categorie meerlagige rigide vloeren is – is COREtec® ook mondiaal #1 best verkochte meerlaagse vloer. COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem.”

Ward Vanassche – Zaakvoerder Wijnen Vanassche: “Het was opmerkelijk hoe snel de mensen van Parketcenter de COREtec® vloer geplaatst hadden. Door hun ervaring en hun deskundigheid was de COREtec® vloer in een voormiddag geleverd en geplaatst. We zijn dan ook heel tevreden over de vloer. Er werd door Wijnen Vanassche geopteerd voor de COREtec® Megastone vloer “Jura” op de vernieuwde bovenverdieping. Deze mooi ingerichte locatie biedt mogelijkheden voor seminaries, meetings, presentaties, directiecomités en andere bijeenkomsten. Er is tevens ook een mogelijkheid voor catering.”

Wijnen Vanassche werd opgericht in 2004 door Ward Vanassche. Door de continue groei werd het magazijn in Bavikhove te klein. Een nieuwbouw drong zich op. Sinds 2011 kan je ons vinden op de plek waar ooit de legendarische Franse piloot Roland Garros een noodlanding maakte. Bij Wijnen Vanassche worden Europese kwaliteitswijnen rechtstreeks geïmporteerd en met de nodige zorg en passie geselecteerd voor u. Door die zorgvuldigheid kan Wijnen Vanassche u echte hoogvliegers aanbieden.

Voor meer info:

Parketcenter BVBA Ter Ferrants 16 - Kuurne www.parketcenter.be

Wijnen Vanassche Kortrijkstraat 203 8770 Ingelmunster www.wijnenvanassche.be

USFloors – COREtec Textielstraat 20 8790 Waregem www.coretecfloors.eu

 

Reacties