Osmo Wisch Fix onderhoud

Osmo houtbewerkingen hebben een hoge concentratie aan kleur pigment en olie, en dekt u uw houten oppervlak al na 1 of 2 lagen af. Dit zonder grondlaag.

Osmo Wisch Fix onderhoudszeep, 1 liter. Mega Stunt

Osmo Wisch Fix, 1 liter
Osmo Wisch-Fix is een speciaal reinigingsconcentraat voor houten vloeren en kurkvloeren die behandeld zijn met Osmo Hardwachsolie(harde was olie) en voor andere houten oppervlakken die met olie of was behandeld zijn.
Het product is hoogst effectief en in water oplosbaar voor snel, eenvoudig en grondig vloeronderhoud - zelfs voor grote, intensief gebruikte oppervlakken. Maak het vloeroppervlak beter bestand tegen vervuiling en water.
Eenvoudig aan water toevoegen en de vloer wissen met een dweil of mop.

De Osmo Opti-Set (met de witte Micro-Mop) is ideaal geschikt voor dit doel. Deze reinigt en verfrist de vloer in één behandeling. Osmo Wisch-Fix vormt geen film op het oppervlak en kan daarom zo vaak als nodig is gebruikt worden zonder resten van de reiniger te moeten verwijderen in een algemene reinigingsstap. Laat geen strepen of resten achter.

Toepassing Osmo Wisch Fix
- De Osmo Wisch Fix wordt toegepast op oppervlakten behandeld met Osmo Hardwax olie.
- Eveneens geschikt voor vloeren met vernis, stenen vloeren, plastic, PVC en andere waterbestendige oppervlakken.
- Kan worden gebruikt in automatische schoonmaakmachines (vertraagde schuimvorming).
- Droogtijd: circa 30 tot 60 minuten

Osmo Wisch Fix aanbrengen
Osmo Wisch-Fix is een concentraat. Eén dop Wisch-Fix is voldoende voor één liter water. Het is ideaal voor gebruik in combinatie met de Osmo OptiSet voor een eenvoudige natte reiniging van alle mogelijke vloeren.
Droog moppen om binnendringen van water in voegen en vloerplanken te voorkomen, vooral bij vloeren met
vernisafwerking

Tip voor gebruik bij ernstige vlekken:
Bij plaatselijke ernstige vlekken (bijv. inktvlekken) kunt u proberen om WischFix rechtstreeks op de vlek te gebruiken. Verwijder achteraf alle resten met een vochtige katoenen doek.

Verpakking
1 bus

Inhoud
1 liter

Verbruik
Ongeveer 1 dop Wisch-Fix per liter water.

Meer van Kwaliteitparket Bekijk alle