Foto: /261440.jpeg

De houten vloer schoonhouden moeilijk? Niet met de Bona Spray Mop!

Regelmatig onderhoud is dé sleutel om uw houten vloer de komende jaren mooi te houden. Het reinigen van houten vloeren was altijd een klus op zich: moeilijk, ingewikkeld, tijdrovend...

Regelmatig onderhoud is dé sleutel om uw houten vloer de komende jaren mooi te houden. Het reinigen van houten vloeren was altijd een klus op zich: moeilijk, ingewikkeld, tijdrovend...

De tradtionele manier is het gebruik van een mop en een emmer met een algemeen schoonmaakmiddel vermengd met water. Nu niet meer! Met de nieuwe Bona Spray Mop is het simpelweg sprayen en wissen - met de kant-en-klare Bona Houten Vloer Reiniger.

 

De Bona Spray Mop heeft een heel aantal belangrijke voordelen ten opzichte van bestaande reinigingssystemen. De Bona Spray Mop voorkomt het tè nat afnemen van de vloer (en voorkomt dus de bekende zwarte naadjes van het tè vochtig afnemen), het reinigingsmiddel is kant-en-klaar (hoeft dus niet aangemaakt te worden) en speciaal ontwikkeld voor parketvloeren, en de combinatie reinigingsmiddel-microvezelpad zorgt voor een uitstekend schoon resultaat.

Inmiddels is de Bona Spray Mop in Amerika al meer dan 1 miljoen keer over de toonbank gegaan, wat het succes nog eens extra benadrukt.

De Bona Spray Mop wordt op eenvoudige wijze in elkaar gezet en is direct klaar voor gebruik. Even de microvezeldoek licht bevochtigen onder de kraan en u kunt beginnen met schoonmaken. Door de handel bovenaan de steel in te knijpen vernevelt de sproeiknop de juiste hoeveelheid vloeistof. Deze PH-neutrale reiniger weekt het vuil los en zorgt ervoor dat de microvezel doek het vuil vervolgens opneemt.

Een schoon en streeploos eindresultaat is het gevolg.

De volle meegeleverde cartridge kan nagevuld worden (navullingen zijn verkrijgbaar in 4 liter flacons), of er kan gekozen worden voor een nieuwe cartridge.

De reinigingsvloeistof is verkrijgbaar voor de houten vloer (reiniging van gelakte, geoliede of met was afgewerkte vloeren) en voor de harde vloer (tegels, laminaat, vinyl, marmoleum, linoleum).

Kijk voor meer uitleg ook eens op www.bona.com/onderhoud.

Publicsatiedatum: 21 februari 2011

Reacties