Bosch Roxx’x stofzuiger zonder stofzak als beste getest


De Stiftung Warentest, het Duitse equivalent van de Nederlandse Consumentenbond test, heeft de Bosch Roxx’x, de stofzuiger zonder stofzak, als beste getest. De test is uitgevoerd onder stofzuigers met en zonder stofzak.

De Stiftung Warentest, het Duitse equivalent van de Nederlandse Consumentenbond test, heeft de Bosch Roxx’x, de stofzuiger zonder stofzak, als beste getest. De test is uitgevoerd onder stofzuigers met en zonder stofzak.

De Bosch Roxx'x scoort uitstekend op zuigkracht op ondergronden zoals tapijt of houten vloeren, zonder krassen te maken. Het speciale ontwerp van de zuigmond weet raad met verrassend veel soorten hardnekkig vuil: van houtsnippers, stro, dierenharen en vezels tot aan fijn zand en grote stukken vuil. Deze prestatie is het resultaat van het Bosch RobustAir™ systeem, een combinatie van een krachtige motor, een goede luchtcirculatie en een volledig automatisch zelfreinigend systeem.

 

Nooit meer schoonmaken
Bij een stofzuiger zonder stofzak moeten de filters regelmatig worden schoongemaakt om de zuigkracht optimaal te houden. De Stiftung Warentest prijst SensorBagless™: het intelligente zelfreinigende-filtersysteem van de Bosch Roxx’x. Speciale sensoren controleren voortdurend de zuigkracht. Wanneer de luchtcirculatie te laag is, gaat het rode indicatielampje branden en wordt de filter automatisch gereinigd. Gedurende de hele levenscyclus van het apparaat hoeft de filter niet te worden vervangen.

Besparen met de stille Roxx'x
Naast gemak biedt de Bosch Roxx'x ook lagere onderhoudskosten. De Stiftung Warentest merkt op: “De kosten voor het wisselen van stofzuigerzakken ontbreken en de speciale anti-allergische HEPA filter van Bosch is wasbaar.” Daarnaast presteert de Roxx’x goed op geluid in de test. Het apparaat is met slechts 75 dB een van de stilste stofzuigers zonder stofzak in de markt.

Meer informatie: www.bosch-home.nl.

Publicatiedatum: 8 juni 2011

AANBEVOLEN

Welke vloer, welk onderhoud?

Als je net een vloer hebt gekocht, wil je deze mooi houden. Maar hoe kun je dit ...

Vloerdeluxe Ergenis bij vloeronderhoud

Ergernis bij vloeronderhoud. We kennen het allemaal! En is met het juiste advies...

Schuren en restaureren

Bij Intro IJmuiden is het mogelijk om uw vloer te laten restaureren, schuren en ...

WOCA Diamond Oil Active

WOCA Diamond Oil Active is een vol-impregnerende 1-laags olie, die de volgende d...

Advertentie