Foto: 2015/bisell-vloer-vegen.jpg

BISSELL maakt vloer vegen leuk

Amerikaanse vloerreinigings-gigant BISSELL introduceert nieuwe elektrische rolveger op Nederlandse markt voor het vegen van de vloer.

BISSELL, een van ’s werelds grootste floorcare producenten, kondigt een nieuwe elektrische rolveger aan voor de Nederlandse markt, de Supreme Sweep Turbo Rechargeable Sweeper. Deze nieuwe elektrische rolveger is een noviteit voor Nederland. Waar men voorheen vaak moest kiezen tussen stofzuigen of opvegen, is er nu het perfecte alternatief; een rolveger die naast zeer compact ook nog eens licht in gebruik is. Voorts zorgt het voor een echt schone vloer
Supreme Sweep Turbo Rechargeable Sweeper

Dit topmodel rolveger is de Supreme Sweep Turbo Rechargeable Sweeper. Dit model kan gebruikt worden als volwaardige vervanger voor de alledaagse stofzuigbeurt. Met zijn krachtige 7.2 Volt motor gaat hij tot een uur mee op een accu-lading. Ook heeft de ‘Turbo’ een ruime 32cm brede veegmond, waardoor hij aan de ene kant toch makkelijk in die lastige hoeken komt, maar anderzijds wel grote oppervlakten aan kan. De vuilcontainer kan makkelijk worden verwijderd zonder je handen vies te hoeven maken. Ook stopt de rolveger automatisch met draaien als deze container wordt geopend. Extra veilig voor kinderen dus. Een andere opmerkelijke feature zijn die 3 rijen met roterende nylon kwastjes die ervoor zorgen dat zowel kleden als harde vloeren goed schoon worden.

Handmatige rolvegers

Naast deze oplaadbare rolveger heeft BISSELL voorts ook een aantal handmatige rolvegers in het assortiment, zoals de Sturdy Sweep en de Natural Sweep. Zij hebben geen oplaadpunt nodig en vegen de vloer aan in een handomdraai. Ze zijn licht, wendbaar en het concept wordt al sinds 1876 door BISSELL verkocht.

Rolvegers sinds 1876

Rolvegers behoren tot de eerste producten die het Amerikaanse familiebedrijf BISSELL maakte in 1876. Inmiddels, vele honderden modellen en verbeteringen verder, zijn de diverse modellen rolvegers zeer populair op zowel de Amerikaanse als de West-Europese markt. Ook in Nederland groeit de interesse voor deze handige rolvegers die ondanks hun compacte afmetingen toch hun mannetje staan als het gaat om een echt schone vloer. De consument hoeft niet langer te kiezen tussen het uit de meterkast halen van een logge stofzuiger of op de knieën gaan met een kruimeldief. BISSELL vloerreinigers zijn inmiddels beschikbaar bij de betere witgoedzaken en e-tailers.

Adviesprijs: Supreme Sweep Turbo Rechargeable Sweeper: 59.99 incl BTW

Reacties