Leifheit lanceert 2-in-1 vloerreiniger Regulus Aqua Power Vac

Revolutie in vloerreiniging: draadloos stofzuigen en dweilen in één

08 Augustus 2020

Het dagelijkse leven makkelijker en aangenamer maken, dat is de missie van Leifheit. Met de nieuwe Regulus Aqua Power Vac zet het huishoudmerk weer een volgende grote stap vooruit.

Het is de eerste elektrische vloerwisser van Leifheit die tegelijkertijd het vuil opzuigt én de vloer reinigt. Met de innovatieve Regulus Aqua Power Vac van Leifheit hoef je de vloer niet meer eerst te stofzuigen en daarna met water te reinigen, maar kan je stofzuigen en dweilen in één keer. Je gebruikt altijd vers reinigingswater dankzij het twee-tanksysteem. De Regulus Aqua Power Vac is draadloos voor maximaal gebruiksgemak en flexibiliteit.

Kerneigenschappen van de Regulus Aqua Power Vac van Leifheit

- 2-in1: tegelijkertijd stofzuigen en de vloer grondig reinigen
- Verwijdert tot 99,99% van de virussen*
- Draadloos voor een grote bewegingsvrijheid: de interne oplaadbare batterij werkt tot 22 minuten op een oppervlakte tot 65 m2
- Snel roterende reinigingsrol voor een bijzonder schoon zuig- en veegresultaat
- Twee schoonmaakstanden
- Geschikt voor alle harde vloeren
- Twee jaar garantie
- Consumentenadviesprijs: 299 euro
- Verkrijgbaar bij Bol.com, Blokker, FonQ en MediaMarkt

Strategische keuze

De ontwikkeling van elektrische reinigingsproducten is een strategische keuze van Leifheit. Er bestaan al verschillende elektrische middelen, maar het assortiment zal actief worden uitgebouwd. Dit jaar heeft Leifheit in Nederland fors geïnvesteerd in tv-campagnes om de efficiëntie en het gebruiksgemak van de Leifheit-producten te onderstrepen. “In 2021 zal extra worden ingezet op tv-reclame, specifiek over de elektrische schoonmaakproducten, om nog meer bekend te maken hoe de Aqua Power Vac het leven makkelijker en comfortabeler kan maken”, besluit Xavier Swinnen.

Meer informatie: www.leifheit.nl

Reacties