string(1) "p"

Laat je houten vloer Professioneel REINIGEN

Na verloop van tijd is de vloer vies geworden en helpt de normale dagelijkse reiniging niet meer 100% Dé oplossing is het Bona Deep Clean System.

Laat je vloer weer opfrissen

Als je een echte diepe reiniging van je houten/harde vloer nodig hebt, kan je de parketteur vragen om het Bona Deep Clean System in je huis te gebruiken. De veilige, effectieve en eenvoudige manier om je houten vloer diep te reinigen. Terwijl zij hun werk doen, kan jij lekker thuisblijven om met eigen ogen te zien hoe je houten vloer er weer als nieuw uit komt te zien - een totale opfrissing van jouw vloer.

Vloeren Opfrissen
Na verloop van tijd worden er hardnekkige vlekken en resten opgebouwd, wat resulteert in versleten en doffe oppervlakken op je houten vloer. Bona Deep Clean System is een krachtige schrobzuigmachine (Bona PowerScrubber) met een zeer krachtige, speciaal geformuleerde reiniger (Bona Deep Clean Solution) voor het professioneel diep reinigen van houten vloeren - het laat houten vloeren herleven, waardoor een frisse uitstraling wordt hersteld. Bona PowerScrubber schrobt met speciale borstels voor houten vloeren tot diep in de nerf van het hout - het verwijdert vastgelopen vuil en de hardnekkigste strepen mild maar effectief.

Verouderde houten vloeren - dé beste behandeling
Ook uitermate geschikt voor de behandeling van verouderde houten vloeren. Lees meer in de Bona Folder Diepe Reiniging (onderaan). Vraag ook je parketspecialist om meer informatie.

Snel, veilig en eenvoudig!

Voordelen van dit systeem:
• Er blijft minder water op de houten vloer achter
• Minder druk op de houten vloer
• Minder kans op beschadigingen
• De houten vloer droogt sneller
• Diepe, grondige reiniging
• De vloer heeft weer een frisse uitstraling!

Buitenvloeren / Houten Terrasvloeren
Ook geschikt voor het laten reinigen van je houten terrasvloeren. Vraag jouw parketzaak voor meer info.