Krassen door schuivend meubilair zijn verleden tijd met Scratch No More

De unieke beschermdoppen van Scratch no More bieden een permanente en duurzame oplossing om krassen in vloeren te voorkomen. Geluiddempend en krasvrij.

14 April 2021

Absoluut krasvrij

De innovatieve beschermvoetjes van Scratch no More zijn gemaakt van drooglooptapijt. Hierdoor komt vuil zoals bijvoorbeeld zand tussen het tapijtvoetje. In tegenstelling tot het gangbare vilt wordt het vuil niet in de vloer gedrukt waardoor er geen krassen ontstaan. Hierdoor gaat een vloer veel langer mee. Bovendien werken de beschermdoppen geluiddempend waardoor het schuiven met meubilair geen lawaai maakt.

Duurzaam

De beschermdoppen bestaan in de meeste gevallen uit een basisdeel en een beschermvoetje. Het beschermvoetje gaat lang mee en is eenvoudig schoon te houden. Dit kan door het voetje te borstelen of door even de stofzuiger op het voetje te zetten. Mocht je na een jaar of twee toch aan nieuwe beschermvoetjes toe zijn dan zijn deze eenvoudig te vervangen. Het voordeel hiervan is dat niet het gehele product opnieuw aangeschaft hoeft te worden maar alleen het voetje.

Eenmalige montage

Het complete systeem is eenvoudig en eenmalig te monteren. Scratch no More heeft voor bijna iedere stoel de oplossing. Afhankelijk van het type stoelpoot kunnen de beschermdoppen onder de poot geklikt, geschroefd of in de poot gemonteerd worden.

Benieuwd? Kijk op: www.scratchnomore.nlwww.facebook.com/scratchnomore of www.instagram.com/scratchnomore/

 

Meer van Scratch no More
Reacties