Foto: meister-rigid

Designvloer MeisterDesign. rigid

Meister heeft met designvloer MeisterDesign. rigid een speciaal assortiment Rigid Core-vloeren op de markt gebracht.

De Rigid Core-vloeren van MEISTER vormen de nieuwste generatie van vinylvloeren: eenvoudig en stevig zwevend te leggen, ook onder invloed van warmte stabiel, en absoluut ongecompliceerd bij het schoonmaken. Met hun opbouwhoogte van slechts 5,5 of 6 mm zijn deze vloeren bovendien uitermate geschikt voor renovaties. Dankzij de hoogwaardige, authentiek gedrukte oppervlakken in moderne kleuren vormen de designvloeren van MeisterDesign. rigid een optische highlight voor iedere woning. Planken in twee verschillende formaten bieden een uitgebreide keuze uit moderne houtdessins met aangenaam voelbare structuur. Het eigentijdse, grote tegelformaat is voorzien van hoogwaardige steenimitaties – ideaal voor moderne woonruimtes, keuken, badkamer of entreehal! MeisterDesign. rigid is waterproof en kan op oppervlakken tot 15 x 15 m zwevend worden gelegd zonder dilatatievoegen.

De belastbare

MeisterDesign. rigid RL 400 S (lange planken) en RB 400 S (grote tegels) zijn uiterst belastbare Rigid-varianten. De dragerplaat van rigide polymeer zorgt samen met de geïntegreerde contactgeluiddemping voor een zware en daardoor vibratiedempende constructie. Zo is deze vloerbedekking belastbaar en stil tegelijk. Nog een voordeel: het hoogwaardige oppervlak met excimer-lak staat garant voor een bijzonder gelijkmatige, matte finish.

De comfortabele
De planken uit collectie RD 300 S zijn dankzij hun speciale dragerplaat van rigide polymeer bijzonder vormstabiel. Een extra elastische tussenlaag dempt het loopgeluid in de ruimte. Het meerlaagse oppervlak van vinyl met PUR-coating maakt de vloer uiterst gemakkelijk in het onderhoud. De achterzijde met geïntegreerde contactgeluiddemping zorgt voor meer rust in onderliggende ruimtes. De planken hebben ondanks hun hoge stabiliteit een relatief laag oppervlaktegewicht. Daardoor zijn ze heel eenvoudig te vervoeren en verwerken.

"Indoor Air Comfort GOLD" voor kamers met gezonde lucht
Alle MeisterDesign. rigid-vloeren zijn vrij van ftalaten, Made in Germany en beschikken over het keurmerk "Indoor Air Comfort GOLD". Het Indoor Air Comfort GOLD-keurmerk duidt op bijzonder emissiearme producten. Een hoge emissie van formaldehyde en vluchtige organische stoffen (VOC's) kan tot onaangename geurtjes en irritatie aan de ogen, luchtwegen en huid leiden. Het keurmerk waarborgt een lage emissie van VOC's en naleving van de wettelijke en overige relevante, vrijwillige vereisten voor de betreffende productgroep.

Meer informatie: www.meister.com

Meer van Meister
Reacties