Foto: Graphic_97__2850_RLV_3897_29__2B_Noble_Oak_14__28wall_50_RLV_3914_29

Vaarwel saai. Welkom speciaal.

Werk, winkel en woon op een vloer met een sterk en speels karakter

13 Maart 2023

Soms moet je vloer sterk zijn én iets speciaals uitstralen. Bijvoorbeeld in winkelruimtes mag het wat speelser en gedurfd. Want je vloer draagt sterk bij tot de beleving. Jij hebt karakter? Dan vind je in de SurPlus-collectie van COREtec® vloeren met een attitude. Net zoals jij.

Voor jouw veeleisende locatie

SurPlus kan zeker in jouw woning. Maar ze is nog meer op maat van jouw commerciële ruimte. Denk aan winkels, kantoren en openbare gebouwen.

Als sterk heel sterk moet zijn, dan sta je goed op SurPlus. De innovatieve Pro Core®-kern geeft je een vloer die niet uitzet, zelfs niet in een emmer water. Daarbovenop vind je een sterke vinyllaag. En nog eens daarboven meerdere slijtlagen van maar liefst 0,55 mm in totaal. Naar onder toe zorgt een extra vinyllaag voor sterke en stille planken. En de geïntegreerde kurkonderlaag vangt de meeste oneffenheden op. Deze vloer kan dus zo bovenop een bestaande vloer zonder extra ondervloer.

Attitude is alles

Vaak is sterk tegelijk een beetje saai. Dat los je op met SurPlus. Deze collectie is creatiever, speelser, en excentrieker. Door de specialere motieven. Of door een plank die doet denken aan bootplanken met die typische zwarte voeg. Er zijn ook een paar rustigere designs.

Wees gerust ook creatief in de verwerking. Gebruik de klik-planken en bijvoorbeeld om een muur te bekleden. Of laat de vloer doorlopen in een bar of wandkast. Jouw attitude bepaalt alles.

COREtec® is een vloercategorie op zich. Het zijn klikvloeren die de voordelen van andere types evenaren of overtreffen. Maar dan zonder de nadelen. Zo is deze vloer waterbestendig en eenvoudig mooi te houden. SurPlus deelt die typische COREtec®-voordelen met de andere collecties. Toch is SurPlus haar excentrieke zelf dankzij de 12 speelse designs.

U kunt meer informatie in onze website terug vinden www.coretecfloors.com

Meer van COREtec® Floors
Reacties
Anderen bekeken ook