array(3) { ["scheme"]=> string(4) "http" ["host"]=> string(34) "www.effectlaminaattapijthaarlem.nl" ["path"]=> string(19) "/pages/trappen.html" }
Partner

Wonininrichting Effect

Al 30 jaar zijn wij werkzaam op het gebied van woning- en projectstoffering. Vloeren en trappen worden vakkundig door ons gelegd. Effect in Haarlem is voor u het juiste adres voor vloeren, raamdecoratie en trappen! Bel 06 - 13 237 699 of mail ons voor informatie of voor het maken van een afspraak. Op het gebied van woning- en projectstoffering zijn wij een begrip in Haarlem en omstreken.

MEER TONEN

Trapbekleding vermindert geluidsniveau

Door je trap te stofferen of te bekleden, demp je het geluid van voetstappen en maak je het een stuk rustiger in huis.

Tapijtvezels weerkaatsen het geluid niet, maar absorberen het

Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect van geluidsisolatie. Tapijt is altijd zeer populair geweest als trapbekleding en dat is nog steeds zo. Dit materiaal voelt lekker aan je (blote) voeten en dempt ook het geluid van voetstappen. Niet alle tapijtsoorten zijn geschikt om te dienen als trapbekleding. De dichtheid van de polen moet voldoende hoog zijn en ook de structuur van het tapijt moet voldoende stevig zijn.

In de winkel in Haarlem aanwezig voor uw trap, trapbekleding van diverse merken in een grote verscheidenheid aan kleuren en dessins, goede kwaliteit en door ons al 30 jaar vakkundig gelegd voor een zeer scherpe prijs.

Kom langs of bel en informeer naar de prijzen en mogelijkheden!

Meer lezen over
'Trapbekleding vermindert geluidsniveau'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.