Foto: 2016/SpeedHeat-Rugbuddy.jpg

Speedheat RugBuddy

Vernieuwde tapijtverwarming: hogere kwaliteit Speedheat RugBuddy

Wegens het verscherpen van de internationale eisen omtrent veiligheid heeft Speedheat haar tapijtverwarming vernieuwd.

Het vermogen van de Speedheat RugBuddy per m2 moest worden verlaagd en is daarom nu nóg veiliger. De tapijtverwarming van Speedheat wordt gebruikt om vloerkleden, tapijten en karpetten te verwarmen. Het is zowel plaatselijk toepasbaar als voor hele vertrekken.

De Speedheat RugBuddy infraroodverwarming verwarmt plaatselijk en is daardoor ideaal toe te passen onder een los vloerkleed, karpet of tapijt. Het is een snelle manier om te verwarmen, waardoor de CV thermostaat omlaag kan. Plaats de Speedheat RugBuddy onder een kleed, stop de stekker in het stopcontact en de tapijtverwarming is klaar voor gebruik.

Ideaal als bijverwarming

De Speedheat RugBuddy is vooral geschikt voor wie veel op dezelfde plek in de woning is. Bijvoorbeeld voor de TV, achter de PC, in de kinderkamer. Onderzoek toont aan dat de thermostaat 2 - 3 graden lager kan wanneer de plek wordt verwarmd met de Speedheat RugBuddy infraroodverwarming. Volgens de fabrikant levert de RugBuddy snel warmte en is hij eenvoudig in gebruik, veilig, gezond en onderhoudsvrij.

De RugBuddy is in verschillende maten en vermogens leverbaar. Prijzen vanaf EUR 177,99.

Meer informatie: www.speedheat.nl/tapijtverwarming

Publicatiedatum: 12 maart 2016

Reacties