Foto: press_2013/heuga-twisted-textures.jpg

Heuga tapijt is zacht aan de voeten

Heuga introduceert een nieuwe, hoogpolige tapijtcollectie: Twisted Texture.

Nu het buiten koud en donker is, trekken we ons terug in onze comfortabele, vertrouwde woonomgeving. Wat is er dan fijner dan lekker op de bank zitten en je voeten weg te laten zakken in het zachte, warme tapijt? De nieuwe, hoogpolige collectie Twisted Texture van Heuga is heerlijk zacht aan de voeten en geeft je huis een mooie warme uitstraling. Met het prachtige volle kleurenpalet dat geïnspireerd is op de kleuren van dierenhuiden, creëer je eenvoudig een luxe tapijtvloer die tegelijk stijlvol en comfortabel is.

Kleurenpalet

Het kleurenpalet van Twisted Texture bestaat uit tien eigentijdse kleuren die zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd. De kleuren zijn geïnspireerd op huiden van verschillende diersoorten, waarmee je je interieur helemaal naar eigen smaak kunt inrichten. Kies voor de warmrode kleur Red Fox of ga voor een natuurlijke uitstraling met de kleur Lambswool of Lion. Ook combinaties van twee of meer kleuren zijn zeer geschikt voor een subtiel ton-sur-ton effect of juist een spannend contrast.

Praktisch en makkelijk in gebruik

Naast een stijlvol product kies je bij Twisted Texture ook voor een praktisch product. Het materiaal van 100% polyamide is zeer sterk, slijtvast en heeft een groot herstellend vermogen. Bovendien is het product makkelijk te reinigen. Met zijn zachte en luxe uitstraling en klasse 32 certificering is Twisted Texture uitermate geschikt voor de woon- of slaapkamer. Twisted Texture is prachtig als tapijt met een kamerbrede uitstraling, maar is ook ideaal als zacht karpet op een harde vloer.

Prijs en verkrijgbaarheid

Twisted Texture is verkrijgbaar voor € 65,- per m2 en wordt geleverd in vloertegels van 50cm x 50cm. Bij het installeren dienen de tegels in één richting gelegd te worden.

Meer informatie: www.heuga.nl

Publicatiedatum: 14 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties