Foto: /282342.jpeg

Get funky met Balta Broadloom

De Funky Stripes-collectie van Balta Broadloom pakt uit met drie nieuwe stralende kleurcombinaties, waaronder een patroon dat geïnspireerd is op de Engelse vlag.

De Funky Stripes-collectie van Balta Broadloom pakt uit met drie nieuwe stralende kleurcombinaties, waaronder een patroon dat geïnspireerd is op de Engelse vlag.

Het nieuwe kleurenpatroon is een hedendaags en felgekleurd ontwerp in rood, wit en blauw. Heel vrolijk en een tikkeltje gedurfd! De strepen in verschillende diktes zorgen voor een spannend reliëf en een interessante look. 

'De frisse designs van de Funky Stripes-collectie krijgen er met deze nieuwe combinaties nog meer kleur bij,' licht Geert Vanden Bossche, Marketing Director bij Balta Broadloom toe. 'Dankzij deze gloednieuwe tapijten hebben onze klanten meer keuze, en we wilden nog meer fun en creativiteit in deze lijn stoppen. Met deze nieuwe combinatie van rood, wit en blauw kunnen verkopers een product aanbieden dat helemaal 'in' is.'

De drie nieuwe kleurpatronen vervangen drie bestaande patronen, de Funky Stripes-collectie biedt dus nog steeds een ruime keuze uit 8 verschillende mogelijkheden. De praktische en stijlvolle Funky Stripes-tapijten zijn gemaakt van 100 % vlekbestendig Stainsafe®-polypropyleen en zijn dus uiterst onderhoudsvriendelijk. De tapijten, met een getufte 1/8' gesneden pool en een geluidsisolatie van 28 dB, zijn beschikbaar in een breedte van 400 cm. Bovendien zijn ze bestand tegen bleekmiddel, voor een ultieme duurzaamheid.

De Funky Stripes-collectie heeft haar strepen al verdiend. De nieuwe telgen in deze verticaal gestreepte tapijtcollectie zullen zeker in de smaak vallen bij consumenten die houden van stijl én functionaliteit.

Publicatiedatum: 26 april 2012

Meer informatie: www.baltagroup.nl

Reacties