Foto: ntgrate vinyl vloerbedekking

Frosty blauw tinten tot warme aardekleuren...

ontdek 62 vernieuwende designs

Van inspiratie tot creatie.

Met ntgrate® verleg je grenzen. Aan de basis van onze nieuwe collectie ligt dan ook onze grenzeloze zoektocht naar inspirerende trends. Wil je een vernieuwende vloer? Kijk dan vooral buiten de lijnen.
Onze designers en technici gingen op stap met trendwatchers, modeontwerpers en kleurexperten. Overal ter wereld vonden ze ideeën: van retro fotografie in Berlijn tot moderne kunst in New York.
Het resultaat? Een uitgebreide collectie vloerbekleding met uitgesproken vormen, 62 kleuren en 6 karakters.

Elke kleur heeft een eigen gezicht.

Onze ontwerpers lieten zich onder andere inspireren door hun omgeving en de natuur... van ijskoude blauw tinten tot warme aardekleuren. Ze werkten kleuren uit op basis van tientallen namen en persoonlijkheden. Iris blauw. Olivia groen. Bloody Marie. Zit je eigen naam ertussen? Dat kan geen toeval zijn.

Ontmoet alvast enkele leden van de ntgrate family...

Fair Finn. Een nakomeling van de Noormannen. Blond met blauwe ogen, authentiek en puur. Geef mij maar de zee: ergens tussen hemelsblauw en het beige van de schuimende golven.

Noble Mulan. Zachtaardig en naturel. Mijn warme karakter kreeg ik mee van m’n indiaanse voorouders. Zie je de aardetint op mijn huid?

Noble Jutta. Ik ben wie ik ben: puur natuur in elke vezel. Voel maar. Elegant, maar een tikkeltje ruw aan de buitenkant. Net als jute.

Reacties