Foto: FortyFixxW

Scratch no More breidt assortiment uit met nieuwe beschermdoppen

Scratch no More, producent van hoogwaardige vloerbeschermingsproducten, lanceert twee nieuwe beschermdoppen.

Vanwege de vele vraag is er speciaal voor de Zuiver OMG en Fourteen Up stoelen de FortyFixx ontwikkeld. Voor stoelen met gaatjes in de sledes of poten met een diameter van 6mm is er vanaf heden de Rivet Click. Ook deze beschermdoppen zijn voorzien van drooglooptapijt en hierdoor gegarandeerd krasvrij. Vanaf heden zijn deze nieuwe beschermdoppen te bestellen op scratchnomore.nl of bij Scratch no More dealers.

FortyFixx


Hoewel de Zuiver OMG en Fourteen Up stoelen holle poten hebben, was de hoek van de poot voorheen  te groot om de Footfixx Hollow voor holle poten te gebruiken. De nieuwe FortyFixx lost dit probleem op. Het basisdeel van de FortyFixx sluit precies aan op de poten van de Zuiver OMG en Fourteen Up stoelen. Net als bij bijna alle andere Scratch no More beschermdoppen klik je een vervangbaar beschermvoetje op het basisdeel. Hierdoor hoeft men, bij een eventuele vervanging, niet het gehele product opnieuw aan te schaffen.

Rivet Click


De Rivet Click wordt middels een popnagel in het gaatje van de stoelpoot of slede bevestigd. De Rivet Click past uitsluitend in een gaatje met een diameter van 6mm. Ook voor de Rivet Click geldt dat er een beschermvoetje met een diameter van 25mm op het basisdeel geklikt wordt. Ook dit beschermvoetje is vervangbaar.

Krasvrije beschermdoppen


Scratch no More produceert sinds 2011 krasvrije beschermdoppen. Wat de beschermdoppen uniek maakt is dat deze zijn voorzien van drooglooptapijt. Hierdoor komt het vuil tussen de tapijthaartjes terecht en wordt het niet in de vloer gedrukt. Dit maakt Scratch no More beschermdoppen gegarandeerd krasvrij. Bij gangbare beschermdoppen zoals vilt en teflon wordt vuil zoals zand als schuurpapier in de vloer gedrukt wanneer er met de stoel geschoven wordt. Daarnaast slijten deze doppen erg snel. Scratch no More gaat maar liefst acht keer langer mee dan vilt.

Op zoek naar de juiste vloerbescherming? Bestel op www.scratchnomore.nl.

Meer van Scratch no More
Reacties