Foto: Quick-Step_GHV

Quick-Step partner van De Grote Huisverbouwing

Quick-Step was het afgelopen seizoen partner van SBS6 tv-programma De Grote Huisverbouwing.

In het nieuwste seizoen van De Grote Huisverbouwing gingen topstyliste Djamilla Smits en creatief uitvoerder Albert Stokkers samen op pad om mensen te verrassen met de make-over van hun huis. Hiermee helpen ze mensen die ergens zijn vastgelopen met de nodige klussen in huis. Door Quick-Step werden de vloeren en bijbehorende accessoires geleverd om dit mogelijk te maken.

Voor iedere make-over biedt Quick-Step de juiste laminaat- of pvc-vloer die past bij de smaak en levensstijl van het gezin. Zo werd in de eerste aflevering in het Utrechtse Maarssen een samengesteld gezin geholpen om hun huis de broodnodige make-over te geven met een Quick-Step Alpha PVC vloer. In aflevering vier kiest een jong stel in hun klushuis een combinatie met een Quick-Step Capture laminaatvloer in de woonkamer en een Quick-Step Ambient pvc vloer in de keuken.

In aflevering twee komt topstyliste Djamilla Smits op bezoek bij Quick-Step om helemaal bijgepraat te worden over de nieuwste trends en collecties.

Benieuwd naar welke Quick-Step-vloeren de basis voor elke verbouwing vormden? Bekijk dan de afleveringen van het laatste seizoen terug op de website van De Grote Huisverbouwing.

 

 

 

 

Reacties