Supernature pvc collectie: duurzame vloer met ultieme hout, beton & steen look

In de nieuwste woontrends decoreren we de vloer met hout, beton en steenstructuren die niet van echt te onderscheiden zijn.

02 Juli 2021

Zo halen we de natuur naar binnen en verhogen we ons gevoel van well-being. Een duurzame keuze is daarbij essentieel. De nieuwe SUPERNATURE PVC collectie van Tarkett heeft dé ultieme natuurlijke uitstraling en onderscheidt zich door een geavanceerde printtechniek, de ultra matte TEKTANIUM™ finish en natuurgetrouwe dessins. De gehele Supernature collectie is ReStart®-ready, 100% recyclebaar en geschikt voor terugname als grondstof voor nieuwe PVC vloeren.

Natuurgetrouw

Door het gebruik van een hoogwaardige digitale printtechniek zijn de dessins van de Supernature PVC vloeren een exacte kopie van het natuurlijke materiaal. De digitale dessins worden rechtstreeks gescand vanaf het origineel in hout of steen waardoor de meest subtiele details van hout en steen zichtbaar worden. Deze digitale dessins 12 m² bieden unieke planken of tegels zonder patroonherhaling. De printtechniek zorgt samen met de matte TEKTANIUM™ toplaag voor een natuurgetrouwe vloer.

Goede materialen & recycling

Het begint allemaal met goede materialen. Zo is de Supernature PVC collectie ftalaatvrij, bevat geen schadelijke weekmakers, wordt in eigen productie in Europa gemaakt en heeft een extreem lage VOS-uitstoot (Vluchtige Organische Stoffen). Tarkett houdt bij het ontwerpen van haar producten al rekening met recycling. Voor de Supernature Solid Rigid
Click PVC vloeren, die zonder verlijming worden geïnstalleerd, geldt dat ze na gebruik geretourneerd kunnen worden. Via het Tarkett ReStart® programma zijn ze 100% recyclebaar en geschikt voor terugname als grondstof voor nieuwe PVC vloeren.

Trend: warme houtkleuren

De tijdloze en luxe uitstraling van een eikenhouten vloer is de basis in het interieur van nu. In de SUPERNATURE PVC collectie is er keuze uit diverse eikenhouten structuren met verschillende kleuropties. Voor een modern-landelijke woonstijl ga je voor XXL-planken, voor een klassieke twist is het visgraatpatroon een sfeervolle basis.

Thuis is alles

We beseffen nu beter dan ooit dat een warm en ruimtelijk interieur bijdraagt aan ons gevoel van well-being. Door aandacht te besteden aan een tijdloze en comfortabele basis ontstaat rust en luxe in huis. Een visgraatvloer heeft van oudsher een klassieke uitstraling zoals we die kennen van grote landhuizen en kastelen. Met de nieuwe Supernature PVC collectie haal je een niet van echt te onderscheiden visgraatvloer in huis. Dankzij de matte TEKTANIUM™toplaag oogt het eikenhout nóg  realistischer. Bijkomend voordeel is dat de Supernature PVC collectie de ideale vloer is voor vloerverwarming, vloerkoeling en zelfs geschikt is voor traprenovatie.

Mix & Match

In aanvulling op de houtstructuren en kleuren in de Supernature PVC vloerencollectie is er ook een ruime keuze in betonlook en steenstructuren in smaakvolle grijstinten. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk. De Fibra, Rock en Patina Concrete dessins in XXL-tegels zijn mooi met de houtlook planken of visgraatpatronen te combineren.

Home Office

De thuiswerkplek is in het afgelopen jaar in sneltreinvaart professioneler geworden met een volwaardige ruimte waarin digitaal vergaderd kan worden en een zakelijke sfeer hangt. Niet voor niets dat er veel aandacht wordt besteed aan de inrichting van het ultieme ‘home office’. Met de Supernature PVC collectie van Tarkett ben je verzekerd van een ijzersterke en functionele vloer die tegelijkertijd een warme en strakke uitstraling heeft.h2>Gebruik de zolder Maak van de zolder één grote volwaardige ruimte en gebruik hem bijvoorbeeld als speel- en studeerkamer. Met de betonlook vloer uit de Tarkett Supernature PVC collectie creëer je een stoere basis die intensief kan worden gebruikt.

Vraag een pvc-staal aan

Kijk voor inspiratie eens op de website dessotarkett.nl. Hier vind je de nieuwste vloerentrends en je kunt gratis en vrijblijvend PVC stalen aanvragen. De Supernature PVC vloerencollectie is nu verkrijgbaar en de adviesverkoopprijs is vanaf € 41,95 per m².

Meer informatie: www.dessotarkett.nl

Reacties