Foto: moduleo-moods-vloer

Kleurige vloeren: zet een statement met de Moduleo Moods collectie

Vijf jaar geleden introduceerde Moduleo de Moods-collectie. Een collectie luxe PVC-vloeren die direct werd omarmd door architecten en designliefhebbers.

Nu in 2021 is deze creatieve collectie uitgebreid met nog meer vormen en dus nieuwe dessins. Bijzondere kleuren die ton-sur-ton kunnen worden gebruikt binnen één motief of die met hout- of steentinten kunnen worden gecombineerd.

12 Moduleo Moods patronen, elk in verschillende kleurcombinaties zodat er een oneindig aanbod ontstaat aan dessins. De grafische dessins realiseren een bijzonder 3d effect. Er is keuze uit zeven vormen zoals de Triangle, Chevron, Trapezoid, Rectangle, Parallelogram, Diamond en Hexagon waarbij de laatste twee verkrijgbaar zijn in een grote en kleine variant.

Creativiteit kent geen grenzen meer. Voor liefhebbers van een meer neutrale omgeving kunnen er natuurlijk ook effen kleuren en rustige patronen worden gebruikt. De creatieve designvloeren hebben levendige patronen waarin geometrische vormen worden gecombineerd met een selectie van hout- en steenstructuren en zachte pastelkleuren. Het resultaat is een unieke vloer met de kenmerkende stijl en eigenschappen van een kwalitatief hoogwaardige en vooral ook duurzame Moduleo PVC-vloer.

Een Moduleo designvloer voelt aangenaam zacht aan onder je voeten. De veerkrachtige laag anticipeert op je lichaamsgewicht en zorgt voor een zacht gevoel onder je voeten. Omdat een Moduleo vloer over uitstekende isolerende eigenschappen beschikt, blijft de temperatuur in elk seizoen comfortabel. Een Moduleo vloer is ook uiterst geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Daarnaast zijn PVC-vloeren veerkrachtig en reduceren het loop- en transmissiegeluid tot een absoluut minimum. Een Moduleo vloer is daarom bij uitstek geschikt in een appartement.

Ook stoot PVC water af, waardoor de vloer water- en slipbestendig is. Door de beschermende toplaag kan een Moduleo vloer goed tegen een stootje. Deze toplaag voorkomt slijtage, beperkt krassen en vlekken en beschermt het design en dit maakt de vloer onderhoudsvriendelijk.

Meer informatie: www.moduleo.com

Reacties