Decokay brengt je huis tot leven: de woninginrichter waar je wijzer van wordt

Decokay is een interieuradvies winkel waar je de betere merken voor je woning vindt. Service en advies met een persoonlijke touch staat hoog in het vaandel.

06 Juli 2021

Je kunt bij Decokay terecht met alle vragen en wensen over vloeren, behang, gordijnen, de beste verfmerken en raambekleding.

Decokay heeft 44 winkels verspreid over heel Nederland. Alle winkels worden bemand door professionals met hart voor interieur en woninginrichting, én met gedegen technische kennis van de producten die we verkopen. Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen houden we onze kennis graag up-to-date. Dat betekent een continue zoektocht naar de nieuwste trends, de beste merken, nieuw interieur design en alles wat daarmee samenhangt.

 
Foto's: Decokay
High-end behang, chique raambekleding, luxe tapijt, de betere verfmerken en bekende designmerken harde vloeren. Decokay voert alleen topmerken, zoals de duurzame, gerecyclede COREtec PVC-vloeren. Deze vloeren zijn een goed alternatief voor een houten of stenen vloer. De voordelen : langere levensduur, krasbestendigheid, watervast, makkelijk te leggen en te combineren met vloerverwarming. In onze uitgebreide showroom vind je alle soorten PVC-vloeren, van tegels tot stroken,van smalle tot brede planken en natuurlijk het trendy visgraatmotief.

De formule van Decokay is simpel: méér service leveren, beter adviseren en ontzorgen. Dat betekent dat je bij ons alles onder één dak vindt. Zo kun je slagen voor een nieuwe designvloer van laminaat, PVC, tapijt of vinyl, maar je kunt ook komen met de vraag: ‘Ik wil een nieuwe inrichting’. We kijken mee, geven advies, maken een plattegrond of 3D-tekening en komen indien nodig thuis met kleuren en stalen.

Niets laat onze motor beter lopen dan meedenken over oplossingen die eerst ‘problemen’ waren. Van volledig op afstand bedienbare raamdecoratie tot de perfecte kleurcombinatie qua behang, wanden en vloer. Jij stelt de vraag… Decokay heeft het antwoord.


Foto: Decokay

Waarin we ons onderscheiden

- Breed high-end aanbod: vloeren, raamdecoratie, gordijnen, verf en behang.
- Vakmanschap: jarenlange ervaring garandeert het beste advies.
- Full service van aankoop tot plaatsing: meet- en montageservice.
- Garantie op aankopen: CBW erkend.
- One-stop-shop: alles in huis om in één keer te slagen.

Meer informatie: www.decokay.nl

COREtec®

Alle COREtec® vloeren zijn 100% watervast, stabiel, huisdiervriendelijk, geluiddempend, eenvoudig te plaatsen, slijtvast, de installatie kan op elke ondergrond en er is geen acclimatisatie nodig. Ook Ideaal voor vloerverwarming & -koeling. De geïntegreerde kurklaag maakt dat de vloer comfortabel en warm aanvoelt en er is geen extra ondervloer nodig en geen egalisatie van ondergrond nodig, dus naast nieuwbouw ook perfect voor project- en renovatiemarkt. Bovendien is de geïnstalleerde COREtec® vloer dezelfde dag beloopbaar.

 
Foto's: COREtec®

COREtec Floors pakt deze zomer uit met een vernieuwde The Essentials-collectie

COREtec Floors pakt deze lente uit met een vernieuwde The Essentials-collectie. Binnen deze lijn is de natuur de belangrijkste inspiratiebron. De authentieke looks met zachte aardetonen en warme, donkere kleuren passen perfect in elk interieur.

De nieuwe COREtec The Essentials-collectie bestaat uit zorgvuldig uitgekozen ontwerpen en natuurlijke texturen waarbij de charme en de warmte van hout centraal staan. Door de verschillende stijlen en kleurtonen creëer je met gemak een interieur dat volledig bij je past. De collectie keert terug naar de originele parketlook en bestaat uit een ruim assortiment planken en tegels met verschillende lengtes en breedtes. Met de unieke ‘Multi Series’ creëer je zonder moeite met vier verschillende formaten je eigen stijl. Hoe je de planken legt, is dus volledig aan jou.


Meer informatie: www.coretecfloors.com

Reacties