Creatieve vloeroplossingen met de MOODS-collectie van Moduleo

Vijf jaar geleden kwam Moduleo® met de Moods-collectie. Met het innovatieve karakter werd ze warm onthaald door designliefhebbers en interieurarchitecten.

25 Mei 2021

In 2021 pakt de creatieve vloercollectie uit met nieuwe vormen, patronen en stijlen. En werd ze ondertussen al bekroond met de felbegeerde Red Dot Design Award 2021.

Als meubelen, verlichting en decoratie een centrale rol mogen spelen in een interieur, waarom gebeurt dan niet hetzelfde met vloeren? Moduleo biedt daarop een antwoord met Moods. Deze eigentijdse vloercollectie heeft 107 verschillende dessins, van natuurlijk geraffineerd tot uiterst dynamisch. Een vloer uit de Moods-collectie van Moduleo is als kunst en zal de uitstraling van elk interieur meebepalen.

Elk Moduleo Moods-patroon is opgebouwd uit een combinatie van één of meer geometrische vormen. Moduleo creëerde twaalf caleidoscopische patronen, van een klassieke visgraat tot stijlvol vlechtwerk. Telkens in meerdere stijlvarianten: de speelse combinatie van hout- en steentexturen met de prachtige trendkleuren maken binnen hetzelfde patroon – en dus bij uitbreiding in elk interieur – een wereld van verschil.

Wat betreft comfort en prestatie hebben de vloeren van Moduleo Moods uiterst functionele eigenschappen. Ze voelen zacht en warm aan onder de voeten, blinken uit in akoestisch comfort en zijn voorzien van een beschermlaag van 0,55 mm (klasse 23-33), zodat ze slijt-, kras- en vlekbestendig zijn. Deze creatieve designvloeren zijn waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Dit resulteert in een grote verscheidenheid aan unieke vloeren, elk met een eigen stijl en persoonlijkheid. Creativiteit ten top, met de kenmerkende troeven van Moduleo: mooi, praktisch en duurzaam.

Moduleo Moods is een designvloercollectie voor mensen die houden van creatief wonen – mensen met oog voor schoonheid en een hart voor creativiteit. Mensen die geloven dat de vloer het meest bijzondere element van hun interieur kan worden.

Ontdek de nieuwe collectie Moduleo® Moods op www.moduleo.nl.

Reacties