COREtec Megastone Renovatie Project Izegem - Design Matterhorn

Bij de renovatie van een stadswoning uit de jaren ‘30 viel de keuze van projectontwikkelaar Stedorn voor de vloer op de nieuwe vloeren van COREtec®.

24 Augustus 2021

“De reden daarvoor is dat er een heel uitgebreide keuze is aan mooie eigentijdse en tijdloze designs en diverse formaten. Het ruime aanbod aan COREtec® toebehoren was ook mooi meegenomen. Ook was het een voordeel natuurlijk dat deze vloeren snel te plaatsen zijn op een bestaande vloer zonder tijdrovende en dure voorbereiding. Er werd voor COREtec® Megastone geopteerd in de keuken, living, woonkamer, badkamer, inkomhal en toilet” aldus projectontwikkelaar Matthew Illegems van Stedor.

COREtec is dé innovatie in meerlagige harde vloeren met klikprofiel, ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors. Vandaar het label ‘the original’. COREtec onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren, zijn unieke samenstelling en opbouw, zijn opmerkelijke eigenschappen en uitzonderlijk comfort. COREtec vloeren zijn verkrijgbaar in 3 waterbestendige kwaliteiten met slijtvaste toplagen én een onderlaag in kurk.

Alle COREtec vloeren kunnen geplaatst worden op om het even welke ondergrond, zelfs bovenop een bestaande vloer. Ze vangen daarbij vrijwel alle oneffenheden op. Ze zijn bijzonder vorm- en maatvast en bovendien geschikt voor vloerverwarming of -koeling. De plaatsing is eenvoudig dankzij het kilksysteem. Zoveel technologie en ervaring heeft geleid tot één van de mooiste, duurzaamste en meest onderhoudsvriendelijke vloeren ooit.

Toegepast vloerenproduct: COREtec® Vloeren
Gamma: COREtec® Megastone
Design: Matterhorn
Oppervlakte 80 M2 : Keuken – Woonkamer – Badkamer – Berging – Wasplaats – Gang
COREtec® verkooppunt: Devos-Claus Halyne Ingelmunster
Project: Stedor Pittem / Matthew Illegems

De vele voordelen van de COREtec® vloeren op een rijtje :
- 100% watervast
- Extreem stabiel
- Huisdiervriendelijk
- Geluiddempend
- Eenvoudig te plaatsen
- Slijtvast
- Installatie op elke ondergrond
- Geen acclimatisatie nodig
- Ideaal voor vloerverwarming & -koeling
- Antistatisch
- Geïntegreerde kurklaag
- Comfortabel & warm
- Geen extra ondervloer nodig
- Geen egalisatie van ondergrond nodig
- Perfect voor project- en renovatiemarkt
- Dezelfde dag beloopbaar

Garantie: Levenslang bij huishoudelijk gebruik
Verkooppunten: www.coretecfloors.com

Reacties
Anderen bekeken ook