Breng een bezoek aan de eerste COREtec® Studio bij VDS Vloeren

COREtec® Floors werd begin 2016 in Nederland op de markt gebracht door Bosgoed, dat sinds 2 jaar onder de naam INTR. verder werkt.

06 September 2021

VDS Vloeren was een van de eerste verkooppunten In Nederland en Patrick van der Smissen is al meer dan 25 jaar zaakvoerder, de laatste jaren samen met zijn partner Marina Plasmans. Het bedrijf, dat ruim 4 jaar geleden van Steenbergen naar Oud Gastel verhuisde, heeft een Europese primeur: het is de eerste COREtec-dealer die de beschikking heeft over de COREtec Studio: een groots opgezet shop-in-shop concept. Als teken van wederzijds vertrouwen.

COREtec® Studio

Jan Dossche – President USFloors – COREtec® “Het succesverhaal van COREtec® Floors hebben we niet alleen te danken aan de unieke samenstelling van onze mooie vloeren, de vele voordelen ervan en de uitgebreide toepassingsmogelijkheden, maar zeker ook aan de overtuiging en toewijding van onze verdelers en verkooppunten. We zijn onze COREtec® verdelers en verkooppunten daar ook heel dankbaar voor”

COREtec® Marketing Director Stijn Windels gaat verder : “Onlangs lanceerden we daarom COREtec® Studio: een ambitieus en exclusief shop-in-shop concept dat wij aanbieden aan onze grootste ambassadeurs als teken van wederzijds vertrouwen. Dit exclusieve concept houdt in dat er een winkeloppervlakte van minstens 40m² volledig toegewijd wordt aan al onze collecties: COREtec® Stone CERATOUCH, Authentics by COREtec®,’The Naturals, Megastone, The Essentials, ProPlus, Herringbone en binnenkort ook COREtec® Stairs.”

Nicolas Cnudde, Sales Director COREtec® Benelux : “Deze collecties worden bovendien tentoongesteld op meerdere showvloeren naar keuze. Op deze manier bieden wij de ultieme COREtec® ervaring aan de eindconsument en krijgen zij de belangrijke informatie en inspiratie die nodig is bij het kiezen van een vloer. Kortom, met COREtec® Studio zetten ze maximaal in op klantbeleving en ondersteunen we onze verdelers met de juiste tools. Zo schrijven ze samen aan dit win-win verhaal. Enjoy the COREtec® Experience!”
De COREtec Studio in het nieuwste gedeelte van het heel ruime en overzichtelijke pand van VDS Vloeren ziet er uitnodigend en educatief uit. De bezoeker kan heel snel veel informatie tot zich nemen. Ook stylisten en interieurarchitecten komen er graag, zo blijkt. Het bedrijf bezit dan ook veel knowhow en heeft de nodige deskundige en ervaren vloerplaatsers in dienst.

België 

Anno 2021 is het werkgebied van VDS Vloeren globaal genomen West-Brabant, Zeeland, Rotterdam, Den Haag. "En een stukje België, waar we via de beurs Bouw & Reno in Antwerpen in 2020 nieuwe klanten op hebben gedaan. Opvallend is dat we juist in de afgelopen weken verschillende Belgen over de vloer hebben gehad. Die doen er meestal wat langer over voordat ze een beslissing nemen", weet Marina inmiddels uit ervaring.
Fan van COREtec® vloeren
VDS Vloeren is vanaf het begin fan van COREtec. "Deze vloer heeft een goed kliksysteem - het is zelfs fantastisch - en is op elke ondergrond te leggen", weet een enthousiaste Marina de twee belangrijkste voordelen op te nomen. "We verkopen veel COREtec vloeren. Veel mensen denken dat het echt hout is. Inmiddels is 25% van de verkopen een PVC-vloer van COREtec. We geven de klanten ook altijd een vloerenstaal mee naar huis, zodat ze de vloer in de eigen woning van naderbij kunnen bekijken. Dit is een bijzonder goede methode van werken. Over het product COREtec krijgen we na installatie nooit klachten."

Onwijs geplust

"In het afgelopen jaar hebben we als VDS Vloeren onwijs geplust", vervolgt Marina. "We hebben vanuit de showroom klanten via WhatsApp gebeld, vooral vijftigplussers. Ik filmde, verkoper Erik adviseerde. Dat werkte heel goed, alsof de mensen fysiek in de showroom waren. We hebben het nog nooit zo druk gehad. Normaal gesproken sturen we binnen drie dagen een offerte, dat duurt nu iets langer. De uitdaging is wel dat de Nederlander over het algemeen weinig geduld heeft en binnen zes weken de vloer gelegd wilt zien. Naar de toekomst toe wordt dat wellicht een probleem, want er is bijna niet meer aan vakmensen te komen. We hebben al van alles ondernomen en geprobeerd, onder meer via scholen en opleidingen, uitzendbureaus enz. Maar het blijft lastig", aldus Marina.

Meer informatie: www.vds-vloeren.nl en www.coretecfloors.com

Reacties