Voor elk interieur biedt Stralon een passende vloer. 

Forinn & Bosgoed breiden hun PVC collectie verder uit!

18 Juni 2018

De drie collecties Wood Triple XL, Wood Pro en Stone Pro bieden talrijke mogelijkheden voor woon- en werkruimte. De combinatie van klassiek en contrastrijk creëert een eigenzinnige sfeer. De vloeren zijn ontworpen met oog voor detail: natuurgetrouwe dessins met een voelbare structuur.

De Wood Triple XL vloeren zijn lange stroken die zich kenmerken door een natuurlijke houtstructuur die door contrast in zowel tint als kleur de ruimte een levendige uitstraling geven. Een extra speels element wordt verkregen door de combinatie van de drie verschillende breedtes.

In de Wood Pro collectie komt de kracht van hout sterk naar voren. Met de keus uit vijf verschillende kleuren is er een passende vloer te vinden voor elk interieur.

Voor Stone Pro ligt de inspiratie in natuursteen. Door de toevoegingen van subtiele warme tinten krijgen de vierkante tegels hun prettige solide karakter. Deze tegel op ruim formaat leent zich niet alleen voor projectinrichting maar is ook fraai toepasbaar in natte ruimtes, keuken en toilet.

Met een Stralon vloer maak je elk interieur compleet.

Reacties
Anderen bekeken ook