Foto: 2017-10/Coretec trendfoto.jpg

De nieuwe COREtec® vloerencollectie geeft uw woonkamer een nieuw elan

Het regent zogenaamde innovaties in de vloerbedekkingssector

Maar hoogstzelden komt u een product tegen dat het predicaat ‘revolutionair’ verdient. COREtec® mag die medaille met recht en rede opspelden. De harde vloerbedekking bestormt de wereldmarkt dankzij haar unieke samenstelling en haar onverwoestbaar karakter.

USFloors heeft een aantal opvallende en uiterst oogstrelende nieuwe decoren voor de woonkamer ontwikkeld en recent op de markt gebracht. De nieuwe COREtec® vloer in uw woonkamer zal een “woon”wereld van verschil maken. Hoe leuk is het niet om in een mooie woonkamer te wonen en te leven. Wees geheel uzelf en laat u inspireren in een COREtec® verkooppunt in uw buurt. 

De nieuwe COREtec® vloeren geven uw woonruimte een zintuiglijke ervaring en warme uitstraling. Hoe u invulling geeft aan uw interieur bepaalt u helemaal zelf. Er zijn tal van mogelijkheden gezien het uitgebreid gamma van 29 nieuwe decoren. Uw woonkamer kan een plaats zijn waar u zich thuisvoelt, die u volop de ruimte geeft voor vrijheid en ontspanning, een plaats waar de tijd geen vat op u zal hebben.

Vloerbedekking is één van de belangrijkste producten van uw eigen interieur. Er wordt continu op gelopen en de vloer krijgt naderhand heel wat te verduren. Een vloer kan u ook niet zomaar veranderen volgens de laatste nieuwe interieurtendenzen. U kiest best voor een vloer met tijdloze uitstraling die de tand des tijds moeiteloos zal kunnen doorstaan zoals een COREtec® vloerbedekking. Zowel voor een klassiek als een meer modern interieur kan u kiezen in het COREtec® gamma.

Van alle afwerkingsmaterialen is de vloerbekleding het meest onderhevig aan slijtage. Een goede vloer moet passen in uw interieur, tegen een stootje kunnen en vooral onderhoudsvriendelijk zijn
Een COREtec® wordt steeds vaker toegepast als vloerbekleding. Het gamma is uitgebreid, bijzonder onderhoudsvriendelijk en heeft dus heel wat troeven.

Meer informatie: https://coretecfloors.com/nl-nl

Meer van COREtec® Floors
Reacties