Foto: 50LVTE1853

COREtec® Tegelvloeren 2018

USFloors pakt uit met een aantal zeer trendy COREtec® tegelvloeren

Jan Dossche, President US Floors International : “USFloors – COREtec® is heel tevreden met de collectie COREtec® tegelvloeren.

We zijn trots dat we de STONE+ tegelformaten hebben gekozen als nieuwe vloerbedekkingsgamma. We kijken reeds met belangstelling uit naar de respons.”

De COREtec® vloeren worden steeds vaker gekozen voor residentiële toepassingen zoals keukens, badkamers, tuinkamers, … en ook meer en meer voor Horeca toepassingen, enkele referenties: Hotel Mercure / Restaurant Vé Mechelen, Centre Equestre le Comte Restaurant Hem, Hotel Spechtshaardt Rothenbuch Duitsland, Hotel Rouge Strasbourg. Dit zijn enkele van de vele mooie referenties met COREtec® vloeren. COREtec® is door de Marriott Hotel Group uitgeselecteerd en wordt wereldwijd in de Group geplaatst!” 

De “Stone” collectie van COREtec® bevat enkele schitterende steenmotieven. 

De COREtec® Stone+ Vela brengt dankzij de donkere kleur en het unieke patroon een ongekende diepte in woonruimtes.

De COREtec® Stone+ Vela kan direct na de plaatsing worden belopen en voelt aangenaam warm aan de blote voeten.

Deze vloer heeft een vierzijdige tegelvoeg voor een authentieke tegel-look. De afmetingen zijn 457 x 610 mm. Deze vloer is 100% watervast. Er zijn toebehoren in dezelfde decoren verkrijgbaar.

De COREtec® Stone+ Columba betovert met een witte, helder design wat bewonderende blikken aantrekt.De COREtec® Stone+ Columba is heel gemakkelijk te plaatsen, kan onmiddellijk worden belopen en voelt aangenaam warm aan de blote voeten. Deze vloer heeft een vierzijdige tegelvoeg voor een natuurlijke tegel-look. De afmetingen zijn 457 x 610 mm. Deze vloer is 100% watervast. Er zijn toebehoren in dezelfde decoren verkrijgbaar. 

 

Voordelen van COREtec® tegelvloeren : 

  • De tegelvoeren van COREtec® zijn lichter dan echte tegels
  • De tegelvoeren voelen warmer aan
  • De COREtec® tegelvloeren breken niet
  • Tegelvloeren van COREtec® zijn gemakkelijker te installeren
  • Ze zijn ook goedkoper te installeren
  • De COREtec® tegelvloeren zijn gemakkelijk te verwijderen

Meer over COREtec® weten?

Meer van COREtec® Floors
Reacties