string(1) "p"

Afgelakte plinten

Afgelakte plinten kunnen direct geplaatst worden en dat scheelt veel schuur- en lakwerk. Onze afgelakte plinten bestel je eenvoudig op kleur.

Plinten zijn standaard afgelakt te bestellen op kleur

Bij de Plintenfabriek.nl kun je afgelakte plinten online bestellen. Deze plinten zijn gemaakt van vochtwerend Medium-Density Fibreboard (MDF), een materiaal dat bestaat uit samengeperste houtvezels. Het MDF is getest volgens de V313-testmodule, waardoor wij de stabiliteit van de plinten kunnen garanderen tot een luchtvochtigheidsgraad van 75%.

Deze plinten worden in onze fabriek voor je afgelakt in een RAL-kleur naar keuze. Dit scheelt je veel schuur- en lakwerk. De plinten kunnen hierdoor direct geplaatst worden. Bij het plaatsen van je bestelling heb je de keuze uit vijf verschillende RAL-kleuren: 9001, 9003, 9005, 9010 en 9016. Wil je de plinten laten lakken in een andere kleur? Dat kan. Vraag daarvoor eenvoudig een offerte aan.

Bij de Plintenfabriek.nl vind je plinten van vochtwerend MDF in meer dan dertig verschillende modellen. In ons assortiment vind je strakke en moderne plinten, maar ook sierlijke en klassieke plinten. Zo is er altijd een plint die aansluit bij jouw woonwensen en interieurstijl.

Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!