Profielfoto van Visgraatshop.nl
Visgraatshop.nl
Afrikalaan 5, 5232 BD 's-Hertogenbosch
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

Vind jouw visgraatvloer bij Visgraatshop.nl

Een echte eiken visgraatvloer voor de prijs van pvc of laminaat? Bij Visgraatshop verkopen ze eikenhouten visgraatvloeren voor elke smaak en elk budget.

Een echte eiken visgraatvloer voor de prijs van pvc of laminaat? Bij Visgraatshop verkopen ze eikenhouten visgraatvloeren voor elke smaak en elk budget. En psssttt…. tijdens het Black Friday weekend eind november geven ze mooie kortingen. Houd Visgraatshop dus alvast in de gaten op de socials!

Eiken visgraatvloeren in alle smaken
Worden het rustieke brede of klassieke smalle planken? Ga je voor onbehandeld hout, een white wash beschermlaag of een visgraatvloer met een natuurlijke olie- of lakafwerking? Bij Visgraatshop vind je werkelijk alle soorten en maten visgraatvloeren. Zo bepaal je helemaal zelf hoe je vloer er uiteindelijk uitziet.

Ben jij van het type ‘eerst zien, dan kopen’? Vraag dan vooraf gratis samples aan. Zo zie je met eigen ogen hoe mooi het hout is en welke kleur of afwerking het best in jouw huis, kantoor of bedrijfspand past.

Volop voordeel bij Visgraatshop
Alle visgraatvloeren worden door Visgraatshop gratis bij je thuisbezorgd, op een moment dat persoonlijk met jou is afgestemd. De vloeren zijn geschikt voor gebruik bij vloerverwarming en gemaakt van 100% duurzaam hout. Ook zaken als 20 jaar fabrieksgarantie en 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie behoren tot het standaard pakket.

Heb je de vloer nu nog niet nodig, maar pas als je gaat verhuizen of verbouwen? Dan slaan ze de vloerdelen gratis drie maanden voor je op. En houd je na het leggen van de vloer dichte verpakkingen over? Dan nemen ze deze gewoon retour.

Black Friday is coming
Elk jaar eind november vindt de grootste kortingsactie van het jaar plaats: Black Friday. Het hele weekend strooit Visgraatshop met voordeel. Alle houten visgraatvloeren uit de collectie zijn dan extra aantrekkelijk geprijsd. En niet onbelangrijk: hun Black Friday actie geldt ook voor plinten, banden, vloerlijm en andere toebehoren.

Kijk voor meer informatie en de complete collectie visgraatvloeren op Visgraatshop.nl.
Klanten die je voorgingen waarderen Visgraatshop met maar liefst een 9,8. Succes verzekerd dus!