USFloors installeert nieuwe COREtec® Visgraat vloeren in IJsbar in Beesd

Bertels uit Beesd was  als COREtec® verkooppunt de woninginrichter van dienst voor de installatie van COREtec® vloeren in IJsbar in Beesd.

14 September 2020

Bertels Textiel Project en Woninginrichting is een bedrijf met 2 afdelingen : Een textielafdeling en een woning / projectstofferings afdeling. Het is een topadres in woningstoffering en projectstoffering.Een familiebedrijf begonnen in 1902  waar service en kwaliteit al meer dan 117 jaar vanzelfsprekend is. In het pittoreske Beesd, bevindt zich een unieke brasserie aan een van de mooiste straten van het Lingegebied: Meat the butcher. Deze oude slagerij is de plek om met vrienden, collega’s of familie een hapje te eten of iets te drinken of een ijsje te bestellen. Lisa Versteegh – oprichtster van IJsbar98 en Brasserie Meat the Butcher kan geen genoeg krijgen van gastvrijheid. De horeca is er met de paplepel ingegoten, het is dan ook niet gek dat ondernemen in haar bloed zit. “Het belangrijkste is dat gasten zich bij ons thuis voelen, iedereen is dan ook welkom om een hapje te eten of te toosten op het goede leven! En ons doel is om de gasten elke keer weer te verrassen”.

De keuze voor de nieuwe vloer viel op de nieuwe Visgraat vloeren van COREtec®. Er werd geopteerd voor het Acorn design van de COREtec® Naturals collectie. De mooie uitstraling, het gemakkelijke onderhoud, de snelle plaatsing, de watervastheid van de planken en de mooie en bijpassende plinten en profielen waren voordelen waar rekening mee werd gehouden bij de keuze van de COREtec® vloer.

Product : COREtec® vloeren
Collectie : COREtec® Naturals
Design : Acorn
Type vloer : Visgraat

Websites :
www.bertels.nl
www.coretecfloors.com
www.headlam.nl
www.ijsbar98.nl

Reacties