100% Pure Wood

Cinzento Custom Made® introduceert het nieuwe label '100% Pure Wood'.

19 Februari 2019

Zij vinden het belangrijk dat het voor de particulier zichtbaar wordt dat zij kunnen kiezen voor een échte houten vloer en wat hier de voordelen van zijn. Het '100% Pure Wood' label gaat hier zeker bij helpen.

Het doel

Met het '100% Pure Wood' label laat Cinzento Custom Made® in een oog opslag zien dat het betreffende gelabelde product in de showroom écht hout betreft, van een hoge kwaliteit, dat duurzaam en in de productie minder milieubelastend is dan synthetische alternatieven.

Als u kiest voor een product met het 100% Pure Wood label dan bent u verzekerd van een goede kwaliteit. Een houten vloer is niet alleen prettig qua sfeer, maar is ook een investering die het geld waard is. Met het juiste onderhoud kan een houten vloer een leven lang mee en is het een pré bij de verkoop van het betreffende pand. Met dit label kunnen wij garanderen dat de betreffende vloer niet voortkomt uit massaproductie, maar dat deze zorgvuldig behandeld en op diverse punten in het proces gecontroleerd is. Onze exclusieve houten vloeren zijn dan ook een kwaliteitsproduct.

Voor meer informatie: www.cinzento.nl/nl/100-Pure-Wood

Reacties
Anderen bekeken ook