Driftwood

De Driftwood vloeren uit de Earth & Fire collectie zijn geïnspireerd door de natuur, zee en zilte wind. De planken zijn stoer, sterk, mooi van kleur en hebben elk hun eigen identiteit. De Whitehaven, Bretagne en Saga zijn eiken vloeren, de overige zes items zijn van hevea, waarvan de Atoll, Pebble en Coast een patroon hebben wat doet denken aan een visgraat.

Driftwood plank

Elke plank ondergaat een strenge selectie en wordt op een innovatieve en unieke wijze bewerkt, waardoor de innerlijke schoonheid van hout nog meer naar voren komt. Daarom dragen alleen de beste planken de naam Driftwood. Een team van speciaal hiervoor opgeleide vakmensen begeleiden dit procedé van begin tot eind. Deze vloeren bieden je iets unieks en innovatiefs. 

Doorleefde uitstraling

Een Driftwood houten vloer geeft elk interieur met zijn doorleefde uitstraling een unieke sfeer. Met eenvoud en ruimtelijkheid als belangrijkste eigenschappen. Deze vloeren gaan heel goed samen met  vloerverwarming en -koeling. Voor meer informatie www.driftwoodfloors.com en www.solidfloor.com