string(1) "p"

STOFVRIJ - je houten vloer laten schuren

Beter voor de gezondheid van jou en je familie & dieren. Geen grote schoonmaak achteraf, want het huis onder het stof = VERLEDEN TIJD……..

Unieke oplossing door Bona

Stof is altijd een probleem geweest bij het schuren van houten vloeren / parketvloeren. Bona heeft dit UNIEK opgelost met het Bona Dust Care System (Bona DCS70), een stofzuiger gekoppeld aan de schuurmachine met een compleet afgesloten systeem en dankzij een uniek naadloos stofzaksysteem kan het stof NIET ontsnappen tijdens het wisselen van de stofzak. De Bona DCS70 is een goedgekeurde en gecertificeerde stofzuiger overeenkomstig de Nederlandse regelgeving. Schuren zonder stof en minder geur!

Waarom met Bona Stofvrij Schuren van houten vloeren / parketvloeren?

  • Beter voor jouw gezondheid en dat van je gezin en huisdieren.
  • Gunstig voor mensen met een allergie.
  • Huis onder het stof = verleden tijd. Geen grote schoonmaak achteraf. Meubels hoeven niet te worden afgedekt.
  • Mooier eindresultaat van je houten vloer.
  • UNIEK MET BONA: omdat de Bona machine werkt met een volgens ziekenhuisklasse HEPA filter dat schone lucht teruglevert van maar liefst 99,996%. In feite levert het Bona Stofvrij Schuren Systeem een luchtkwaliteit die beter en schoner is dan daarvoor. Dus met Bona beter voor het milieu - betere luchtkwaliteit binnenshuis! Bona is hiermee uniek ten opzichte van andere stofvrijschuren-stofzuigers die in de markt door parketzaken worden gebruikt.

Bekijk op onze website informatie over stofvrijschuren en zoek op: 
www.bona.com/nl/Consument/Gezondheid-en-milieu/Stofvrij-Schuren/ 
www.bona.com/nl/Consument/Waar-te-koop/?category=5 

Wat als je je vloer NIET stofvrij laat schuren?

Microscopische stofdeeltjes veroorzaakt door het schuren kunnen dagenlang in de ruimte blijven hangen nadat je je vloer hebt laten schuren. Naast de rommel, kunnen deze stofdeeltjes bij sommige mensen irritaties en allergische reacties veroorzaken, zeker bij mensen die astmaproblemen hebben. Waarom het riskeren als je nu de mogelijkheid hebt om het stofvrij te laten schuren? Resterend stof na het schuren kan zorgen voor een onregelmatige en doffe afwerking.

DAAROM: Stofvrij schuren geeft ook hier een voordeel. Omdat het houtstof zich niet kan nestelen, kan de lak (afwerking) op een schoner oppervlak worden aangebracht, dus het enige wat je overhoudt is een fantastische mooie vloer.