Foto: Orbit-the-future_Country-Oak-54932_room

Orbit the future

Met de nieuwe Moduleo Roots collectie zijn er geen grenzen meer aan persoonlijke interieurwensen en ideeën.

24 Mei 2023

Deze veelzijdige collectie is opgedeeld in zes totaal verschillende interieurthema's. Elk met een eigen esthetiek en gevoel welke uitnodigen om te mixen en matchen. De collectie kenmerkt zich door realistisch reliëf en structuur. Van serene natuurstenen en speels terrazzo tot warme klassiekers als eik en notenhout. Alle tegels en planken zijn zo ontworpen en ontwikkeld dat ze met elkaar kunnen worden gecombineerd qua stijl, kleur en formaat.


Een van de interieurthema’s is Orbit the Future. Het heelal doet dromen, reden te meer om inspiratie te putten uit deze onontgonnen gebieden en je huis te verrijken met donkere tinten, verweerde zilveren metallics en uitdagende nieuwe structuren. Gecombineerd met een retro-futuristische styling in verlichting, kunst en verzamelobjecten brengt dit palet je in hogere sferen, en toch voelt het vertrouwd aan.

Breeze in the North is een van de ander thema’s van de Moduleo Roots collectie. Beleef de pure, verkwikkende ervaring van het noordpoolgebied thuis. Het kleurenpalet bestaat uit kristalheldere schakeringen, ijsblauwe nuances en pasteltinten. Meng frisse witte kleuren met grijze houtstructuren en natuurlijke ruwe stenen en voeg dan ook nog zachte metalen accenten toe voor een iriserende Noordse sfeer. Het resultaat: een rustgevend interieur met een outdoor twist.

De Moduleo PVC vloeren zijn even levendig als de natuur zelf en bovendien gemaakt van gerecycleerde materialen. Omdat op een vloer echt geleefd moet worden, kunnen deze PVC vloeren tegen een stootje. Waterspetters in de badkamer, een ongelukje in de keuken of een boek dat in de slaapkamer uit je handen glipt, dat hoort bij het leven. Huizen zijn bedoeld om in te wonen. Daarom zijn deze vloeren gemaakt om lang mee te gaan en zich aan jouw levensstijl aan te passen. Daarnaast zijn nóg meer vloeren uit de collectie uitgebreid met ‘embossed in register’. Dit proces brengt de kleinste details van elk houtdessin tot leven. De realistische reliëfstructuur maken de nerven en knoesten echt tastbaar. De PVC vloeren van Moduleo zijn gemakkelijk te onderhouden, slip- en waterbestendig, kras- en vlekbestendig en hebben een garantie tot 25 jaar. Ook kunnen de vloeren in combinatie met vloerverwarming of -koeling worden geïnstalleerd.

Prijs Moduleo Roots per M2 vanaf € 39,95

www.moduleo.nl

Reacties
Anderen bekeken ook