Foto: 281189

Soundbase 2mm beschermt de verbinding van LVT klikvloeren!

Sinds september 2011 verkoopt Estillon de ondervloer Soundbase 2mm.

Sinds september 2011 verkoopt Estillon de ondervloer Soundbase 2mm.

Deze ondervloer combineert 10dB ?Lin geluidsreductie (vereist in appartementen) met een goede drukvastheid waarmee de geïntegreerde klikverbinding van LVT stroken op lange termijn onbeschadigd blijft. LVT stroken stellen andere eisen aan de ondervloer dan laminaat. Met name de drukvastheid is een belangrijk thema. Estillon speelt hierop in met Soundbase 2mm, een ondervloer uitermate geschikt voor LVT vloeren met geïntegreerd kliksysteem.

 

Soundbase 2mm ondervloer is een compact polyurethaan schuim met een geïntegreerd vochtscherm. Veel ondervloeren in de markt beschikken over een lage drukvastheid, waardoor de klikverbinding bij belasting kan gaan openstaan. Dit kan leiden tot vervuiling en nadien permanente beschadiging van de klikverbinding.

Soundbase 2mm is door zijn goede drukvastheid uitstekend in staat om de puntbelasting van stoelen, tafels, kasten en bijv. vitrines op te vangen, en daarmee zeer geschikt voor toepassingen in woningen, scholen, winkels en publieke ruimtes. Bovengenoemde toepassingen zijn uitgebreid getest. De klikverbinding blijft keurig in tact.

Kijk voor meer informatie op www.estillon.nl.

Publicatiedatum: 28 maart 2012

Reacties
Anderen bekeken ook