Foto: Catch

Nieuwe schoonloopmatten voor INTR

Extreme vochtabsorptie tegen een gunstige prijs.

03 Maart 2023

INTR. introduceert onder private label twee nieuwe series ‘schoonloopmatten’. De nieuwe matten, die vanaf nu onder de vlag van INTR. onder de namen ‘Catch’ en ‘Moist’ worden verkocht, zijn een ware aanwinst voor élk entree. De ‘Moist’ springt in het oog door de extreme vochtabsorptie en de ‘Catch’ is altijd een goede keuze voor een optimale bescherming van de vloer. Speciaal voor de wederverkopers en de 11 INTR. Points zijn er handige displays voor alle samples beschikbaar. Zo kan de eindklant eenvoudig de juiste kleur en het gewenste type schoonloopmat kiezen.

Schoonloopmat Moist - duurzame krachtpatser met extreme vochtabsorptie

Met schoonloopmat ‘Moist’ lanceert INTR. een duurzame krachtpatser. Deze schoonloopmat absorbeert door de HydroTX™ techniek drie keer zoveel vocht in vergelijking tot een standaard entreemat. Voetafdrukken van natte zolen worden met deze schoonloopmat tot een minimum beperkt en de veiligheid in de ruimte wordt gewaarborgd. De matten zijn gemaakt van ECONYL® nylon, dat is gemaakt van 100% afval zoals visnetten, productieresten, oude vloerbedekking en industrieel plastic Met dit duurzame nylon, wordt ten opzichte van een traditionele schoonloopmat, meer dan 5 kg Co2 eq. uitstoot bespaard per m2. Deze duurzame krachtpatser is uitermate geschikt voor veeleisende projectomgevingen, waarin naast een schone en droge vloer, design en sfeer belangrijk zijn. Schoonloopmat ‘Moist’ is te verkrijgen in 10 mooie kleuren waarbij bij elke kleur een subtiel grijs accent zichtbaar is.

Schoonloopmat Catch - altijd een voordelige keuze

Met de schoonloopmat ‘Catch’ kan de gebruiker rekenen op optimaal gemak tegen een relatief lage investering. De mat is gemakkelijk te installeren en is voorzien van een lichte schraapvezel, waardoor er bijna geen vuil naar binnen wordt gelopen. Deze licht gemêleerde en slijtvaste alleskunner is te verkrijgen in drie populaire kleuren: zwart, grijs en bruin.

Levering en winkelpresentatie

Zowel de schoonloopmat ‘Catch’ als de schoonloopmat ‘Moist’ zijn te verkrijgen in strekkende meters, waarbij gekozen kan worden voor een breedte van 135cm of 200cm. Ter ondersteuning van de wederverkopers en de 11 INTR. Points zijn er handige prijsgunstige displays met samples beschikbaar zodat de eindklant eenvoudig kan kiezen.

De schoonloopmat ‘Moist’ is te verkrijgen in de volgende kleuren: Walnoot bruin, Antraciet grijs, As grijs, Leisteen grijs, Beton grijs, Kalksteen grijs, Dennen groen, Kastanje rood, Baksteen rood en Zandsteen oker. De schoonloopmat ‘Catch’ is te verkrijgen in de kleuren zwart, grijs en bruin.

Naast de nieuwe private labels heeft INTR. ook schoonloopmatten van Coral en van Emco in het programma.

Reacties
Anderen bekeken ook