array(1) { ["path"]=> string(104) "www.slegersnatuursteen.nl/producten/tegels-en-vloeren-natuursteen/Franse+verouderde+Bourgondische+dallen" }
Partner

Slegers Natuursteen

Slegers Keuken, Bad en Natuursteen: complete keukens en badkamers met sfeer. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en/of maatwerkoplossingen.

Vloer Franse Bourgondische Dallen

De exclusieve Franse dallen, Frans kalksteen kopen wij rechtstreeks in bij de groeve in Limeyrat.

Frans Kalksteen / Bourgondische dallen

De exclusieve Franse dallen, Frans kalksteen kopen wij rechtstreeks in bij de groeve in Limeyrat. Dit maakt het mogelijk om een selectie op kleur te maken en ook is maatwerk mogelijk: u bepaalt zelf de afmeting van de tegels. U kunt kiezen voor strakke lijnen, maar het is ook mogelijk om de steen te laten trommelen. Vervolgens worden er dan tegels uit gemaakt, die door het trommelen gekartelde randen hebben. Dit geeft een gave verouderde uitstraling zoals u kunt zien op enkele foto's.

In de showroom van Slegers Natuursteen kunt u velen voorbeelden van deze vloer bekijken. U zult ook zien dat het eenvoudig is qua onderhoud. Dit maakt de vloer geschikt voor bijna elke ruimte. Badkamer, keuken maar ook bijvoorbeeld de woonkamer.

Zie onze website www.slegersnatuursteen.nl voor meer informatie.

Meer lezen over
'Vloer Franse Bourgondische Dallen'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.