Partner

Nieuwenhuizen Natuursteen b.v.

Een natuursteen vloer is de basis van ieder interieur. Hiermee creëert u de gewenste sfeer in en om het huis. Nieuwenhuizen Natuursteen biedt een uitgebreid natuursteen/tegelassortiment in allerlei kleuren en afmetingen. Dus of u nu van modern houdt of juist van klassiek, rustiek of bourgondisch: wij hebben voor iedere smaak een natuurstenen vloer!

Wij hebben ook Keramische tegels opgenomen in ons assortiment,u kunt denken aan houtlook tegels/beton immitatie/keralith enz.,laat u inspireren in onze 1500 m2 grootte showroom.

MEER TONEN

Pietra dei Medici

Pietra dei Medici is een exclusieve marmeren vloer, het oppervlak wordt op een speciale manier behandeld zodat het een matte/natuurlijke uitstraling houdt.

Marmervloer

Marmervloer van Nieuwenhuizen NatuursteenPietra dei Medici is een exclusieve marmeren vloer, het oppervlak wordt op een speciale manier behandeld zodat het een matte/natuurlijke uitstraling houdt. Dit materiaal is prima toepasbaar in een strak modern interieur,deverkoopadviesprijs is altijd op aanvraag vanwege het minimale aanbod.

Bij Nieuwenhuizen Natuursteen is deze vloer te bekijken op +/- 10 m2 in de maat van 60 x 90,het materiaal is ook leverbaar in 120 x 80 / 80 x 80.

Marmervloer van Nieuwenhuizen Natuursteen

Werkwijze Nieuwenhuizen Natuursteen

Voor de producten van Nieuwenhuizen Natuursteen nemen zij alleen de beste prijs-kwaliteitsverhouding als uitgangspunt. Door de eigen import houden ze de prijzen laag en zorgen ze voor een constante kwaliteitcontrole. Nieuwenhuizen Natuursteen reist de hele wereld over, van Italië tot India om specifieke materialen uit het land van herkomst te beoordelen. 

Nieuwenhuizen Natuursteen kan u het totale pakket aanbieden; verwijderen van de bestaande vloer, leveren van de vloerverwarming, leveren en aanbrengen van de nieuwe vloer/wand en zij verzorgen ook de eindschoonmaak.

Nieuwenhuizen Natuursteen beschikt bovendien over een eigen zagerij plus groot voorraadmagazijn waardoor wij een snelle levering kunnen waarborgen. Behalve vloeren hebben we ook wandtegels, plinten etcetera. Bovendien produceren wij onder meer dorpels, vensterbanken, aanrecht- en tafelbladen. Alles voor u op maat gemaakt. En met de CNC-machine vervaardigen we naar wens ook massieve spoel- en wasbakken en ander freeswerk.
 

Meer lezen over
'Pietra dei Medici'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.