Foto: PVC

Luxe en grandeur met mFLOR Parva River Oak XL

Een aantal mFLOR collecties is ook verkrijgbaar als Parva-versie; kleine stroken die uitermate geschikt zijn om in het ongekend populaire visgraatpatroon te leggen.

18 December 2022

Dit legpatroon grijpt terug naar het 19e-eeuwse Parijs met haar brede boulevards en statige appartementengebouwen en is daardoor synoniem geworden voor een klassieke, maar toch moderne en luxe uitstraling.

mFLOR introduceert nu, na een sneak preview op de Interieur Collectie Dagen afgelopen september, de Parva River Oak XL: een visgraatpatroon van extra grote stroken. De nieuwe XL visgraatstroken zijn circa 25% groter waardoor er een imposant lijnenspel in de vloer ontstaat. De fraaie brede banen geven iedere ruimte extra 'body'. Kies dus voor de Parva XL “walvisgraatstroken” om een ruimte extra grandeur mee te geven. 

Bekende kleuren

De nieuwe Parva River Oak XL is leverbaar in 6 eigentijdse kleuren, bekend van de bestaande mFLOR en Solcora River Oak-collecties, en heeft een subtiel, eiken dessin met fraaie kleurnuances. Uiteraard heeft ook de Parva River Oak XL dezelfde extra matte afwerking als alle andere mFLOR en Solcora vloeren, voor die net-echt-hout-look, maar met de voordelen van een onderhoudsvriendelijke PVC-vloer.

Met de komst van de Parva River Oak XL is de River Oak-serie met recht de meest de veelzijdige vloer te noemen. De mFLOR en Solcora River Oak-collecties bestaan nu totaal uit zes maat- en diktevarianten. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos; de River Oak past je altijd.

Parva River Oak XL

Afmeting 74,93 x 15,24 cm
Dikte 2,5 mm
Slijtlaag 0,55 mm
Pakinhoud 36 stoken / 4,11 m2

De Parva River Oak XL is ook verkrijgbaar als normale visgraat (Parva River Oak), in 2,0 mm dikke grote stroken (River Oak) en in 2,5 mm dikke, extra lange stroken (River Oak XL). Daarnaast is de serie ook verkrijgbaar als Solcora Parva River Oak (normale visgraat) en Solcora River Oak (grote stroken). Beide Solocra-collecties zijn 7,0 mm dik en zijn voorzien van een ijzersterke klikverbinding en een 2,0 mm dikke, geluiddempende ondervloer.

Meer informatie op mflor.com

Reacties
Anderen bekeken ook