Partner

Parket Direct

LET OP: GEEN SHOWROOM  AANWEZIG  Bij ParketDirect.nl staat service voorop. Ze vinden het niet alleen belangrijk dat hun klanten vloeren kopen van een uitstekende kwaliteit, maar de service eromheen is net zo belangrijk. Daarom doet ParketDirect.nl er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. De kwaliteit van de vloeren staat voorop, maar ParketDirect.nl streeft er naar om de goedkoopste aanbiedingen voor je verzamelen en je hierbij uitstekende service te verlenen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht parketdirect.nl

Laminaat Rocky Mountain

Op zoek naar een mooie grijsbruine vloer met een country gevoel? 

Decor Laminaat Rocky Mountain

Deze variant van ons aanbod in 6mm dikke vloeren is een subtiele combinatie van licht grijs en bruin tinten. Deze stoere vloer bevat geen groeven, waardoor het lijkt alsof er één grote vloer ligt. De vloer is afgewerkt met een glanzende toplaag met een hele lichte zichtbare en voelbare structuur.

Specificaties ParDi Laminaat Rocky Mountain

Naadloos leggen is een fluitje van cent door het kliksysteem dat de planken verbindt. De maten van de planken zijn 19,3 cm breed en 137,6 cm lang en 6mm dik. Laminaat van 6 mm is voornamelijk geschikt voor ruimtes met licht huiselijk gebruik zoals slaap- en studeerkamers.

Vraag nu uw gratis sample aan.

Bestel nu eenmalig een gratis sample op onze website.

Meer lezen over
'Laminaat Rocky Mountain'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.