Herenhuis in Gronsveld gerenoveerd met COREtec® vloeren

De familie Bernards heeft voor de renovatie van hun herenwoning op de gelijkvloerse verdieping voor de vloeren van COREtec® gekozen.

01 Oktober 2019

Ze zijn er bijzonder tevreden over aldus de heer Bernards: “ Waterdicht, Origineel., gemakkelijk te onderhouden en de vloer voelt heel comfortabel en warm aan. “.

De heer Bernards gaat verder : “We zochten naar oplossingen voor de renovatie van ons interieur en benedenverdieping en vonden die bij Sfeervol Wonen Gorissen in Gronsveld de COREtec® vloeren : stijlvolle, sterke vloeren bestand tegen het échte gezinsleven, kinderen en huisdieren. De COREtec® vloeren werden geplaatst door de firma Gorissen in de woonkamer, TV hoek, hall en keuken.

Met de gepatenteerde COREtec® vloeren heeft USFloors een zeer origineel en uniek vloerenproduct in een mum van tijd heel succesvol op de markt gebracht. COREtec® zal op de komende VT Wonen & Designbeurs tonen waarom het dé revelatie in harde vloerbekleding is. Met nieuwe designs & producten, nog sterkere vloeren én de gemakkelijkste installatie in de sector. Alle voordelen van parket, laminaat, klik-vinyl en kurk, zonder de nadelen.

Voor het 4de opeenvolgende jaar brengt COREtec® in 2019 de laatste vloertrends naar de VT Wonen & Designbeurs in Amsterdam RAI van 1 tem 6 oktober 2019.

Meer informatie: www.coretecfloors.eu

Reacties