array(1) { ["path"]=> string(98) "www.quick-step.nl/nl-nl/stories/archief/nieuws/2016/breng-het-warme-gevoel-van-hout-in-je-badkamer" }
Partner

Quick-Step

Een vloer met houtlook in je badkamer?

Het lijkt misschien onmogelijk, maar nu kan je ook de warme look van hout in je badkamer en andere vochtige ruimte hebben.

Vloeren met houtlook in de badkamer: geen geschiedenis meer!

Geloof het of niet, maar een vloer met houtlook in de badkamer is absoluut mogelijk! Quick-Step heeft namelijk 2 vloeren ontwikkeld die perfect in deze vochtige omgeving gedijen:

De Impressive Ultra-laminaatreeks is de meest waterbestendige laminaatvloer ooit, en de eerste laminaatvloer waarvan de planken en groeven behandeld zijn met een waterafstotende ‘HydroSeal’ coating. De authentieke houtnerven van de planken worden perfect doorgetrokken tot in de voegen van de vloer.

Ga je liever voor een PVC-vloer? De Quick-Step Livyn-collectie ziet er nu met zijn extra-matte afwerking en natuurlijke look nog authentieker uit. Een luxe-vloer met de uitstraling van hout; zacht en bovendien 100% waterdicht.

Het blijft daarbij vanzelfsprekend dat je voor voldoende verluchting en ventilatie zorgt, net als in elke andere badkamer. Met een prachtige vloer met houtlook is de badkamer de ideale plaats waar je tot rust komt en herbront. Een heel persoonlijke plaats in huis, waar comfort een belangrijke rol speelt.

Lees hier het volledige artikel of ontdek de volledige gamma waterbestendige laminaat en pvc-vloeren.

Meer lezen over
'Een vloer met houtlook in je badkamer?'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.