Naturo Vloeren

Een kurkvloer van Naturo Vloeren voelt zich thuis in ieder interieur, is makkelijk zelf te leggen en zeer gebruiksvriendelijk.

Kurkvloer Naturo Vloeren

Een Naturo kurkvloer biedt je ongekende mogelijkheden voor een stijlvol interieur. Dit natuurproduct verandert je huis in een oase van rust en sfeer.

Een Kurkvloer van Naturo Vloeren is makkelijk zelf te leggen en zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien is Naturokurk duurzaam en verkrijgbaar in alle kleuren. De vloeren zijn blijvend stof- en waterdicht en zijn eenvoudig schoon te houden. Ieder vertrek in je huis kan een geheel eigen uitstraling krijgen met dit unieke product. Zo heb je jarenlang plezier van je sfeervolle interieur.

Laat je overtuigen van het groot aantal voordelen van een Naturo kurkvloer.

Duurzame zwevende kurkvloeren

De duurzame zwevende kurkvloeren van Naturo. Alleen zwevende kurkvloeren van Naturo zijn makkelijk te leggen, geluiddempend, isolerend, milieuvriendelijk, ijzersterk en bovenal warm aan je voeten.

Samen gesteld uit (1) een toplaar van 2,8mm design kurk. (2) Een tussenlaag van 6,2 mm watervast HDF met messing en groef. En (3) een onderlaag van 2mm geluiddempende kurk. De Naturo zwevende kurkvloeren zijn leverbaar in Madera Manual, Madera Manual Diagonaal, Madera Manual Diagonaal D, Pedras I en Pedras II. De standaardmaat is 60x45 cm.

Verkrijgbaar in elke gewenste kleur, met of zonder twee laklagen. Een derde laklaag moet altijd op de vloer aangebracht worden om deze waterdicht te maken.

Milieuvriendelijke eigenschappen kurk

De zeer milieuvriendelijke eigenschappen van kurk. Wist je dat voor een kurkvloer van Naturo Vloeren geen bomen worden gekapt?

Kurk is immers een product uit de natuur: de schors van de Kurkeik. Dit deel van de boom word één keer in de negen jaar gepeld. Het schors krijgt dan de daarop volgende negen jaar de tijd om weer aan te groeien. Daarnaast gebruikt Naturo Vloeren alleen lak op waterbasis. En voeren wij bij het leggen van de vloer al het rest afval af. Zodat je zeker weet dat ook dit op de juiste plek terecht komt.

Met recht een groen product.

Onderhoud Naturo kurkvloer

Het onderhouden van een Naturo kurkvloer is heel makkelijk. Een gevallen wijnglas, modderpoten van de hond... Met een kurkvloer word je er niet koud of warm van.

Het schoonhouden van een Naturo kurkvloer is immers een fluitje van een cent. Enkel een schone doek erover, en je bent klaar. En voor echt lastige vlekken hebben wij onze eigen ondehoudset. Je kunt één liter remover, één liter cleanser en één liter polymerfinish (of een combinatie hiervan) thuisbezorgd krijgen voor maar €10 per fles (+ €5,50 verzendkosten).

Profielfoto van Naturo vloeren BV
Naturo vloeren BV
Hoogewaard 180, 2396 AP KOUDEKERK AAN DE RIJN