Partner

Designflooring International

Designflooring is een wereldwijde fabrikant van luxe vinylvloeren (pvc) geschikt voor zowel particuliere als commerciële toepassingen. De schitterende vloeren zien er uit en voelen aan als natuurproducten, maar zijn toch gemakkelijk te onderhouden. Door middel van bijbehorende elementen kunt u iedere vloer op uw eigen smaak afstemmen, voor een heel speciaal en persoonlijk effect. Door de ruime keus aan kleuren, structuren, stijlen en oppervlakken vindt u zeker een vloer die aan al uw wensen voldoet.

MEER TONEN

Voor de Van Gogh collectie heeft Designflooring het karakter van echte houten planken gevat in uiteenlopende designs, waarmee je je eigen stijl kunt bepalen.

Van Gogh collectie

Bent u op zoek naar een authentieke vloer met een schitterende klassieke uitstraling? Dan heeft de vernieuwde Van Gogh collectie van Designflooring precies wat u zoekt.

Met vele vloerdesigns biedt de Van Gogh collectie van Desingflooring nu nog meer keus aan kleuren en tinten.

Onder de nieuwe kleuren bevinden zich witte en zwarte schakeringen, waarmee Designflooring een compleet kleurenspectrum aanbiedt in zowel klassieke als eigentijdse designs. Met hun gedetailleerde, authentieke nerfpatronen en realistische structuur en uitstraling zijn de Van Gogh vloeren vrijwel niet van echt hout te onderscheiden.

Meer lezen over
'Van Gogh'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.