Partner

Designflooring International

Designflooring is een wereldwijde fabrikant van luxe vinylvloeren (pvc) geschikt voor zowel particuliere als commerciële toepassingen. De schitterende vloeren zien er uit en voelen aan als natuurproducten, maar zijn toch gemakkelijk te onderhouden. Door middel van bijbehorende elementen kunt u iedere vloer op uw eigen smaak afstemmen, voor een heel speciaal en persoonlijk effect. Door de ruime keus aan kleuren, structuren, stijlen en oppervlakken vindt u zeker een vloer die aan al uw wensen voldoet.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht designflooring.nl

Opus is een frisse, moderne collectie waarin de grootste tegel- en plankformaten zijn opgenomen. De eenvoudige lijnen en een scala aan tinten creëren een strakke, eigentijdse uitstraling.

Opus

Ben je op zoek naar een minimalistisch, modern vloerdesign? Dan ben je bij Designflooring aan het juiste adres. Zij lanceerden onlangs de Opus collectie, die uit grotere tegels en planken bestaat voor een moderne en chique uitstraling en sfeer.

De designs van de Opus collectie van Designflooring omvatten het volledige kleurenspectrum van producten in eigentijdse designs. Deze nieuwe collectie creëert een frisse en moderne uitstraling in ieder interieur.

Opus bestaat uit tien designs met steeneffect en dertien designs met houteffect, die stuk voor stuk gemakkelijk te onderhouden zijn. Het strakke ontwerp van deze collectie werd geïnspireerd door de belangrijkste huidige trends en biedt oplossingen voor stijlvolle, moderne wooninterieurs.

Meer lezen over
'Opus'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.