Foto: 282068

Fetim introduceert ‘los vast’ leggen vloeren

Loose Lay legmethode maakt vloeren leggen makkelijker.

Loose Lay legmethode maakt vloeren leggen makkelijker.

Fetim Professional, producent van het Flexxfloors vloersystemen, introduceert het 'los vast' leggen van vloeren. Met deze zogenoemde 'Loose Lay' legmethode wordt het leggen van vloeren eenvoudiger, omdat er rechtstreeks op elke ondergrond een vloer kan worden gelegd, zonder gebruik te maken van zware gereedschappen.

 

Flexxfloors is een revolutionair, flexibel vloersysteem van kwalitatief hoogwaardige kunststof. Aan de bestaande collecties van zelfklevende vloeren - De Basic, Premium Edition en Deluxe - zijn nu twee nieuwe collecties toegevoegd: de Exclusive Edition klikvloer en de Diamond Edition met het innovatieve 'Loose Lay' legsysteem.

Bij het innovatieve Loose Lay System zitten er kleine ‘druppeltjes’ aan de onderkant van elke strook Flexxfloors. Die houden de vloer perfect op zijn plaats en zorgen voor een uitstekende hechting aan de ondervloer. Met een dikte van 5 mm zijn deze vloeren geschikt voor zeer intensieve belopen ruimtes.

Met het reeds bestaande Flexxfloors Stick System worden vloeren op elke ondergrond geplakt. Deze vloeren zijn dan geschikt voor ruimtes die niet al te intensief gebruikt worden, zoals de zolder of kinderkamer. Het Click Sys­tem bestaat in tegenstelling tot andere kliksystemen, uit flexibele stroken. Dat zorgt ervoor dat de vloerstroken naadloos op elkaar aansluiten, met als resultaat een 'strakke' vloer. Deze vloer is uitermate geschikt voor intensief belopen ruimtes en zelfs in winkels.

Combineren in de lengte of de breedte
Met Flexxfloors kan moeiteloos worden gecombineerd. De stroken worden gelegd in in de lengte, over dwars of in een visgraatmotief. Er kan gekozen worden uit hout- en tegeldecors en uit verschillende afmetingen en vormen.

Oersterke garantie
Flexxfloors zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, geschikt voor elke ruimte in huis. Flexxfloors voelt zacht aan, is vocht­bestendig en eenvoudig schoon te houden en daardoor ook ideaal voor badkamer en keuken. Flexxfloors is slijtvast. De Exclusive en Diamond Editions zijn geschikt voor woonkamer of hal en voor op kantoor. Deze vloeren

Zijn krasbestendig en ook geschikt om te leggen op vloeren met vloerverwarming.

Meer informatie is te vinden op: www.flexxfloors.com.

Publicatiedatum: 20 april 2012

Reacties