COREtec® is de nieuwste revolutie in harde vloerbedekking!

09 Juni 2016

Deze volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking is het perfecte alternatief op vinylvloeren, klik LVT of laminaatvloeren.


COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk geplaatst worden.

100% Watervast

COREtec® vloeren kunnen geïnstalleerd worden in natte ruimtes.

Levenslange garantie

COREtec® heeft een levenslange garantie bij residentieel gebruik.

Innovatief

De gepatenteerde constructie (exclusief van USFloors) is extreem stabiel. COREtec® krimpt niet en zet niet uit onder normale omstandigheden. Bij een COREtec® plaatsing zijn geen uitzettingsvoegen nodig. Geen acclimatisatie nodig voor de installatie. Uw COREtec® vloer kan direct geïnstalleerd worden zelfs over een bestaande harde vloer. COREtec® is de enige vloer die alle ondervloer-gebreken verbergt.

Slijtvast

COREtec® vloeren zijn 8mm dik en hebben een 0,5mm slijtlaag. 2 eindlagen UV lak zorgen voor een superieure vlekbestendigheid en gemakkelijk in onderhoud.

Comfortabel

COREtec® vloeren hebben de look van hout of steen met superieur comfort door een kurk onderlaag. COREtec® vloeren zijn stiller en warmer dan LVT-vloeren en hebben geen extra ondervloer nodig.

Meer informatie? Klik hier

 

AANBEVOLEN

Visgraat PVC

Visgraat vloeren zijn een belangrijke interieurtre...

Vinylvloer: geen zeiltje meer

Vinyl is helemaal hip. In vochtige ruimtes is deze...

Trends in vloerenland

Ben je toe aan een nieuwe vloer? Wij hebben de pop...

PVC vloer nu 55% korting

De goedkoopste PVC vloer van Nederland! LVT Design...

COREtec® keukenvloer

Mevrouw Peeters kiest voor de renovatie van haar k...
Advertentie