Foto: coretec-vloer

COREtec® is de nieuwste revolutie in harde vloerbedekking!

Deze volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking is het perfecte alternatief op vinylvloeren, klik LVT of laminaatvloeren.

COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk geplaatst worden.

100% Watervast

COREtec® vloeren kunnen geïnstalleerd worden in natte ruimtes.

Levenslange garantie

COREtec® heeft een levenslange garantie bij residentieel gebruik.

Innovatief

De gepatenteerde constructie (exclusief van USFloors) is extreem stabiel. COREtec® krimpt niet en zet niet uit onder normale omstandigheden. Bij een COREtec® plaatsing zijn geen uitzettingsvoegen nodig. Geen acclimatisatie nodig voor de installatie. Uw COREtec® vloer kan direct geïnstalleerd worden zelfs over een bestaande harde vloer. COREtec® is de enige vloer die alle ondervloer-gebreken verbergt.

Slijtvast

COREtec® vloeren zijn 8mm dik en hebben een 0,5mm slijtlaag. 2 eindlagen UV lak zorgen voor een superieure vlekbestendigheid en gemakkelijk in onderhoud.

Comfortabel

COREtec® vloeren hebben de look van hout of steen met superieur comfort door een kurk onderlaag. COREtec® vloeren zijn stiller en warmer dan LVT-vloeren en hebben geen extra ondervloer nodig.

Meer informatie? Klik hier

 

Reacties