Nature Look clicklamel

Wie graag creatief aan de slag gaat met de vloer is aan het juiste adres bij de clicklamellen van Vinyflor.

Clicklamel Vinyflor

De clicklamellen van Vinyflor bestaan uit geweven vinyl en zijn praktisch, want ze zijn ijzersterk, slijtvast, geluid- en warmte-isolerend. Daarbij is de collectie Nature Look bijzonder decoratief, want er zijn vele maten mogelijk. Ga zelf dus creatief aan de slag met de vloer.

De Nature Look van Vinyflor is ijzersterk! De vloer is slijtvast, vlamwerend en geluids- en warmteisolerend. Het wordt dan ook vaak toegepast in scholen en restaurants. Maar ook bij u thuis is zo'n vloer een prima idee. De Nature Look vloer is in diverse natuurlijke en metallic tinten verkrijgbaar. De nieuwe clicklamellen hebben een formaat van 30,5 x 91 cm. U kunt alle ruimtes binnenshuis bekleden met Nature Look, bovendien heeft de vloer als bijkomend voordeel dat hij antislip en geluiddempend is. 
 
NATURE LOOK vinyl vloerbedekking is een attractieve en praktische oplossing voor het inrichten van moeilijke ruimten. De eigenschappen liegen er niet om: zeer sterk en slijtvast, uitstekende geluids- en warmte isolatie, makkelijk schoon te houden en vlamwerend. Nature Look vinyl heeft een uitstekende maatvastheid en kan zonder rafelen in iedere richting worden gesneden. Naast clicklamellen is het vinyl ook verkrijgbaar vanaf de rol (2 m breed), als tegel (50x50 cm) en als traptrede. Deze drie toepassingen zijn zowel binnen als buiten mogelijk.
 
Functionaliteit NATURE LOOK vinyl is een comfortabele vloerbedekking met uitstekende loopeigenschappen. Het antislip oppervlak maakt het bij uitstek geschikt voor natte en vochtige ruimten. Het droogt snel en rot niet. Ook de kleurechtheid en UV-bestendigheid is zeer goed. En natuurlijk is de vuilwerende bovenlaag eenvoudig schoon te maken.
 
Toepassingen NATURE LOOK vinyl kan zowel binnen als buiten worden toegepast. De clicklamellen zijn alleen binnenshuis mogelijk. Het is geschikt voor ruimten met een hoge loop- en verkeersintensiteit zoals entrees, scholen, kinderdagverblijven, restaurants, terrassen, balkons, sportaccommodaties en winkels. Tevens kan het veilig worden toegepast in ziekenhuizen, zorginstellingen, ruimten rond een zwembad en zelfs dekken van schepen. In hotels, banken, beurzen en kantoren zal Nature Look vinyl een mooie, prettige en bovenal praktische vloer zijn.
 
Esthetiek NATURE LOOK vinyl is verkrijgbaar in een brede kleurengamma. Nature Look biedt alle mogelijkheden voor een creatief en onderscheidend ontwerp.