James Vezelbeschermer Eco

Je tapijt en meubels extra bescherming bieden om er langer van te genieten

De James Verzelbeschermer Eco

Wil je je tapijt en meubels extra bescherming bieden, zodat je er nog langer van kunt genieten? Bij James begrijpen we dat maar al te goed! We hebben hard gewerkt en zijn trots om ons nieuwste product aan jullie voor te stellen: de James Vezelbeschermer Eco.

De James Vezelbeschermer Eco is een impregneermiddel voor alle soorten textiel, microvezel en (kunst)leer, waardoor ze water- en vuilafstotend worden. Dit product is geschikt voor gebruik op tapijten, vloerkleden, meubels, kleding, boxsprings, schoenen, gordijnen, auto-, caravan- en bootbekleding, zonwering, buitenkussens en kinderwagens. Het is ook zeer effectief op materialen zoals viscose, zijde, bamboe, brandnetel en katoen.

Wat maakt de James Vezelbeschermer Eco nu zo bijzonder?

* Het is gecertificeerd door A.I.S.E.
* Het is een milieuvriendelijk, kindvriendelijk en diervriendelijk product.
* Het heeft een onzichtbare en geurloze samenstelling.
* Vrij van schadelijke stoffen, zoals fluorocarbonen.
* Voedselveilig.
* UV-stabiel.
* Eenvoudig aan te brengen.

De James Vezelbeschermer Eco hecht zich sterk aan het materiaal door een chemische binding, waardoor de ondergrond kan blijven ademen en het product onzichtbaar is voor het menselijk oog. Het heeft ook een zeer krachtige water- en olieafstotende werking.

Kortom, de James Vezelbeschermer Eco is het geurloze en onschadelijke alternatief voor bestaande vezelbeschermers op de markt, met dezelfde effectiviteit maar zonder schadelijke stoffen!